MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
IMA FAVORITE

Naši Vatreni oduševili su Kate Beckinsale: Fotografijama dvojice igrača okitila je bor

Glumica se pohvalila neobičnim božićnim drvcem koje je okitila s ekipom iz akcijskog filma ‘Canary Black‘, koji se posljednjih mjeseci snima u Zagrebu.

Glumica se pohvalila neobičnim božićnim drvcem koje je okitila s ekipom iz akcijskog filma ‘Canary Black‘, koji se posljednjih mjeseci snima u Zagrebu.

Čini se kako se holivudska diva Kate Beckinsale potpuno udomaćila u Zagrebu, gdje posljednjih mjeseci snima akcijski film Canary Black. S prijateljicom je uživala na klizanju na Adventu, rado pije hrvatsko pivo, a u ponedjeljak je na Instagramu poželjela sreću našim nogometnim reprezentativcima u okršaju s Japanom na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Sudeći prema njezinoj najnovijoj objavi, glumici su za oko "zapele" dvije zvijezde hrvatske momčadi - nezamjenjivi kapetan Luka Modrić i vratar Dominik Livaković, heroj naše prošle utakmice. Naime, Beckinsale je pokazala božićno drvce koje je okitila ekipa s filmskog seta, a na njemu su se, između ostalog, našle i fotografije Modrića i Livakovića.

"Divna Lada nam je napravila božićno drvce u paklu, a onda je naša snalažljiva ekipa dodala neke osobne stvari. Netko više nema gaće, što je bila plemenita žrtva", napisala je u opisu objave.

Osim fotografijama Vatrenih, ekipa je drvce okitila Covid testom, boksericama i plastičnim rukavicama, a fotografije su oduševile Kateine pratitelje na Instagramu.

image

Fotografije Livakovića i Modrića

INSTAGRAM/KATE BECKINSALE

"Hrvatski nogometaši su najbolji ukras", komentirao je jedan od njezinih pratitelja.

Podsjećamo, Kate u filmu Canary Black glumi CIA-inu agenticu kojoj su teroristi oteli supruga, a film se snima u centru Zagreba. Jedna od glumica koja će se pojaviti u filmu je Romina Tonković, a intervju s njom možete pročitati ovdje.

Linker
26. travanj 2024 04:24