Neizmjerna sreća

Paris Hilton prvi put objavila fotografiju kćeri koju je mjesecima skrivala od javnosti

Bogata nasljednica i nekad poznata partijanerica dosad nije pokazivala lice svoje kćeri London, zbog čega su je često kritizirali na društvenim mrežama.

Bogata nasljednica i nekad poznata partijanerica posljednjih godina isključivo je posvećena obiteljskom životu. Naime, Paris Hilton u sretnom je u braku s 43-godišnjim milijunašem Carterom Reumom s kojim je ima jednogodišnjeg sinčića Phoenixa te kćer London rođenu u studenome 2023. Iako je mjesecima skrivala lice svoje mlađe kćeri, sada je na društvenim mrežama ipak odlučila objaviti njezinu fotografiju.

"Predstavljamo vam London Merilin Hilton-Reum, sanjala sam da imam kćer koja se zove London otkako znam za sebe. Toliko sam zahvalna što je ovdje i zaista neizmjerno cijenim svaki trenutak proveden s njom", napisala je Hilton koju su posljednjih mjeseci neprestano kritizirali zbog toga što često pokazuje lice svoga sina, ali ne i kćeri.

"Osjećam da su svi dijelovi mog života postali javni, tako da želim svoju curicu zadržati samo za sebe. Ipak, uskoro ću je pokazati svijetu jer me ljudi ne prestaju ispitivati o njoj", komentirala je tako jednom prilikom, a na pitanje kada će to biti, rekla je:

"Pokazat ću svima njezino lice kada za to dođe vrijeme".

Inače, bogata nasljednica poznata je po tome što je početak 2000-ih provela zabavljajući paparazze i tulumareći s poznatim it djevojkama toga doba - Britney Spears i Lindsay Lohan, a često je i diktirala modne trendove. Za Cartera se udala u studenom 2021., a par je bio u prijateljskim odnosima 15-ak godina prije nego što su započeli vezu u studenom 2019., a zaručili se tri mjeseca kasnije.

Linker
20. travanj 2024 11:11