Sretne vijesti

Poznati youtuber i milijunaš otkrio da čeka dijete sa slavnom danskom manekenkom

Nina Agdal, bivša Victorijina anđelica, lani se zaručila za američkog hrvača i influencera, Logana Paula. Sretan par otkrio je da u njihovu obitelj stiže novi član.

"Još jedan Paul dolazi ove jeseni", stoji uz objavu slavne danske manekenke i poznatog youtubera i hrvača na društvenim mrežama. Na fotografiji se 32- godišnja Nina Agdal i 28 -godišnji američki milijunaš, Logan Paul ljube dok on u ruci drži fotografije ultrazvuka.

Poznati par se zaručio lani u srpnju na jezero Como u Italiji i to samo dva mjeseca nakon što su proslavili prvu godišnjicu ljubavi. "Prije četrnaest mjeseci osvojila si mi srce i otad sam beznadno zaljubljen u tebe. Moje srce pripada tebi, najljepšoj ženi koju sam ikad vidio i od tog prvog dana sam čekao na ovaj trenutak. Neka ovaj dijamantni prsten bude simbol naše veze koji će nas zauvijek povezivati, jer svoj život više ne mogu zamisliti bez ljubavi koju osjećam prema tebi", rekao je Logan Paul klečeći na obali talijanskog jezera u srpnju 2023.

Ranije ove godine, u ožujku, danski topmodel ispričala je za Daily Front Row kako je počela njihova ljubavna priča. "Upoznali smo se na jednom eventu u New Yorku. Saznala sam da je Logan ondje i jednostavno sam znala da mu prići i pozdraviti ga. Doslovno sam ga nagovorila da dođe s nama i popije piće na gornjem katu. Nisam htjela ići dolje zbog bolova u leđima. Došao je na gornji kat i počeli smo razgovarali i šaliti se. Odjednom je sve izgledalo kao da ga poznajem godinama, i evo nas", rekla je Nina koja je s poznatim influencerom kojeg prate milijuni ljudi na društvenim mrežama prvi put uhvaćena u lipnju 2022. godine kada su viđeni kako se ljube na romantičnoj večeri u Londonu. U prosincu iste godine, slavni youtuber je podijelio njihovu zajedničku fotografiju uz opis: "Sretnik sam."

Linker
22. travanj 2024 01:08