GLEN LUCHFORD-DAVID YURMAN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
SLAVNA INFLUENCERICA

Sofia Richie otkrila da čeka prvo dijete: "Trudnoća je pomalo zastrašujuća"

Model i influencerica, kći slavnog glazbenika Lionela Richieja, otkrila je da će postati mama.

Model i influencerica, kći slavnog glazbenika Lionela Richieja, otkrila je da će postati mama.

Nakon što se u travnju prošle godine udala, o Sofiji Richie ne prestaje se pričati. Vjenčanje iz snova s Elliotom Graingeom na jugu Francuske, održano u jednom elitnom hotelu, privuklo je mnogo pozornosti jer je trajalo nekoliko dana, u kojima je Sofia nosila čak tri haljine luksuznog brenda Chanel, a sve je popratila svojim objavama na TikToku. U kratkom je periodu postala zaštitno lice novog trenda - tihog luksuza, a brojnim ženama postala je modni uzor. Nesumnjivo će to ostati i u svojim trudničkim danima - naime, Sofia, koja je u međuvremenu bila zaštitno lice brendova kao što su David Yurman i Prada, je otkrila kako će postati mama.

image
COURTESY OF DJERF AVENUE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Saznala sam vrlo rano, u četvrtom tjednu trudnoće. Bila sam na putu u Milano, na reviji modne kuće Prada i osjećala sam se užasno ali sam sve pripisivala jet lagu", otkrila je Sofia, kći slavnog glazbenika Lionela Richieja. Po povratku u Los Angeles odlučila je napraviti test jer se spremala za koncert Eda Sheerana, a kako joj je mjesečnica kasnila nekoliko dana odlučila je provjeriti da nije možda trudna.

"Elliot se već naviknuo da svako malo radim test, pa nije pridavao mnogo pozornosti kada sam mu rekla da ću provjeriti jesam li trudna. Uzela sam jedan od onih najjeftinijih testova i na njemu se pojavila jedva vidljiva crtica, ali toliko sam već bila navikla na negativne testove da sam je odmah primijetila", otkrila je Sofia za Vogue i priznala kako je supruga poslala da kupi još tri testa kako bi bili sigurni u rezultat.

image

Sa suprugom u studenome prošle godine

IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

"Kada su svi testovi bili pozitivni oboje smo počeli plakati. Bili smo presretni, ali bilo je prerano da svima kažemo tako da smo vijesti skrivali čak i od prijatelja", otkrila je i dodala kako su samo svojim roditeljima javili sretne vijesti, dok su za prijatelje pričekali da prođe osam tjedana.

"Trudnoća je pomalo zastrašujuća i treba ti sigurnost. Nisam znala da ima toliko važnih trenutaka i toliko testova koje treba napraviti. Najvažnije mi je bilo da u tom periodu zaštitimo svoje psihičko zdravlje, ali i nas kao par", priznala je i dodala je kako je u trudnoći mnogo naučila i o svojem tijelu.

"Više sam naučila o ženskom tijelu u posljednjih šest mjeseci života nego kroz cijeli svoj život. Osobito o tome što je sve žensko tijelo sposobno. Svaki tjedan donosi nešto novo i tijelo prolazi kroz toliko toga - jako je zanimljivo to iskusiti", dodala je Richie i otkrila da očekuje djevojčicu.

"Oboje smo mislili da će biti dječak pa smo se jako iznenadili kada smo saznali da stiže djevojčica. Ipak, san mi je imati kćer, a i Elliot je oduševljen što čekamo curicu jer je odrastao sa sestrama", otkrila je i dodala kako do sada baš nije uživala u trudničkim stylinzima jer je skrivala trudnoću, ali sada je sretna što se napokon može poigrati s modom.

image

Sofia Richie i Elliot Grainge vjenčali su se u travnju prošle godine

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

"Neću kupovati trudničke stvari niti ću mijenjati cijelu garderobu. Odlučila sam kupovati veću odjeću i kombinirati je s onime što imam u ormaru", priznala je Richie koja se neizmjerno veseli novoj ulozi.

"Želim odgojiti pametnu i dragu osobu. Najvažnije vrijednosti su pristojnost i dobrota, one iste kojima su i mene učili od najranijih dana. Želim biti najbolja prijateljica i voditi to dijete kroz život. Uzbuđena sam što ću nekoga voditi za ruku kroz život i imati doživotnog prijatelja. Želim zaštititi svoje dijete, ali ne previše, želim naći ravnotežu kako ne bih pretjerala. Želim biti uključena, ali ne previše. Želim da moje dijete bude dijete, neću ga objavljivati na Instagramu. Želim da samo odabere što želi u životu i ako ona želi biti privatna osoba želim da može to odabrati, a ako želi biti javna osoba neka to sama odluči", zaključila je influencerica koja na Instagramu ima gotovo 11 milijuna pratitelja, dok je na TikToku prati 3,5 milijuna ljudi.

Linker
29. travanj 2024 06:55