NAKON SINA I KĆERI

Vjenčali su se nakon manje od godinu dana veze, a sada su dobili treću bebu

Glumica poznata po filmovima "The Great Gatsby" i "Promising Young Woman", a koju ćemo uskoro gledati i u filmu "Maestro", rodila je treće dijete.

Britanska glumica Carey Mulligan i njezin suprug, glazbenik Marcus Mumford dobili su treće dijete, kako je potvrdila sama glumica u razgovoru za magazin Vogue. Spol i ime djeteta još uvijek nisu poznati.

Bračni par već ima 7-godišnju Evelyn Grace i 5-godišnjeg Wilfreda. Carey i Marcus zaručili su se nakon pet mjeseci veze, a vjenčali su se na farmi u Somersetu u Engleskoj u travnju 2012. godine gdje im je vjenčanom slavlju prisustvovalo oko 200 gostiju. Među njima su bili i poznati prijatelji iz svijeta filma: Sienna Miller, Jake Gyllenhaal i Colin Firth.

U prošlogodišnjem intervjuu za magazin People, Carrey je opisala svoje iskustvo s postporođajnom depresijom nakon što je rodila kćer, a progovorila je o svemu nakon što je glumila u filmu "She Said", u kojem je utjelovila lik Meghan, ženu koja je također patila od postporođajne.

image

Carey Mulligan na dodjeli BAFTA nagrada u veljači ove godine

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Bila sam u sličnoj situaciji kada sam rodila kćer i kada sam se osjećala veoma usamljeno, uplašeno i jako zbunjeno s cijelom situacijom", objasnila je. Dodala je da joj je povratak na posao uvelike pomogao u borbi protiv depresije.

"Povratak na posao u nekom obliku bio je ono što me dovelo na put da ponovno pronađem sebe s velikom podrškom ljudi oko sebe", zaključila je talentirana glumica.

Unatoč slavi, glumica sa svojim suprugom, frontmenom grupe Mumford & Sons živi mirnim obiteljskim životom, a upoznali su se još kao dvanaestogodišnjaci u kampu za mlade kršćane. Oboje dolaze iz religioznih obitelji, a u spomenutom kampu su se sprijateljili. Godinama su održavali prijateljstvo pišući jedno drugome, no s godinama je njihovo dopisivanje postalo sve rjeđe. Kada su se susreli u Nashvilleu, više nisu bili djeca, već je ona bila filmska, a on glazbena zvijezda. Vjenčali su se nakon nepunih godinu dana veze, a ceremoniju svadbe je vodio Marcusov otac.

image

Carey Mulligan i Marcus Mumford uhvaćeni u šetnji u ožujku ove godine

GARRETT PRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Fotografije s vjenčanja nisu završile u magazinima, a ni paparazzi ih nisu uspijevali često snimiti. Nije to nimalo čudno jer su za obiteljski dom odabrali farmu iz 16. stoljeća u Devonu, okrugu na jugozapadu Engleske, koju su kupili 2013. za dva milijuna funti. "Brak me učinio sigurnijom i samopouzdanijom nego što sam ikada bila. Znam što želim u životu, ali i u karijeri. Moj posao nije da budem rasplesani majmunčić koji zabavlja ljude, već da stvaram djela na koja sam ponosna", objasnila je Carey Mulligan, koja je od prvoga dana braka pokazala da joj je opet obitelj najvažnija. Carey ćemo u prosincu ove godine moći gledati u filmu "Maestro" u kojem glumi uz Bradleyja Coopera koji je utjelovio američkog skladatelja Leonarda Bernsteina, dok ona glumi njegovu suprugu Feliciju Montealegre.

Linker
23. travanj 2024 22:23