GLORIA 3O

Jelena Rozga: "Ja sam jedna od rijetkih koja se sjeća svakog tuluma jer ne pijem"

Splitska pjevačica jedna je od brojnih izvođača koji su nastupili na 30. rođendanu Glorije. Uz nastup, Jelena se, kaže, odlično provela pa je spojila ugodno s korisnim budući da privatno rijetko izlazi.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Splićanka Jelena Rozga u karijeri dugoj skoro trideset godina, nanizala je brojne hitove, od kojih je neke i zapjevala na 30. rođendanu Glorije.

"Čestitam Gloriji rođendan, pjevali smo, bilo je divno, predivna večer i hvala vam", poručila nam je Jelena u Gloria x Pantene studiju. Svoj glazbeni put započela je 1996. godine, a nedavno je izbacila i novi hit "Od čega sam ja" koji je nastao u suradnji s Ivanom Huljićem. Jelena nam je priznala da rijetko privatno izlazi jer je stalno na putu.

image

Jelena Rozga rijetko izlazi ali Glorijin party nije mogla propustiti

LUKA SMUK

"Jako sam se radovala ovoj večeri, da se opustim, sretnem kolege jer inače nemam vremena za izlaske. Inače, kada su dobri tulumi ja sam jedna od onih koji se svega sjećaju jer nikada ne pijem alkohol", kaže Jelena. Na pitanje tko joj je bio najzgodniji na partyju, sigurno je odgovorila - " Nina Badrić".

Linker
23. travanj 2024 10:00