Uzajamna ljubav

Posebni gosti: Novak Đoković i supruga uživali na romantičnom koncertu

Crvena Jabuka rasprodala je tri koncerta u Beogradu, a na jednom od njih, povodom Dana žena, najbolji tenisač došao je sa suprugom.

Omiljeni sportaš i jedan od najboljih tenisača na svijetu Novak Đoković obilježio je Dan žena tako što je svoju suprugu izveo na romantičan koncert. Novak i Jelena Đoković bili su posebni gosti na koncertu Crvene Jabuke u Beogradu.

Uoči drugog koncerta Crvene jabuke u MTS Dvorani u Beogradu, srpski mediji raspisali su se o posebnom gostu u publici koji je na prvom od tri najavljena koncerta izazvao pravo oduševljenje okupljenih. Jedan od najboljih svjetskih tenisača, Novak Đoković, poveo je svoju suprugu za Dan žena na koncert najromantičnijeg pop sastava na ovim prostorima.

image

Novak i Žera zajedno su pozirali

INSTAGRAM CRVENA JABUKA

Ovacije popularnom tenisaču ubrzo su prekinuli prvi taktovi pjesme "Sa tvojih usana", a u puna tri sata koliko je trajao koncert, Žera i Crvena jabuka priuštili su publici nezaboravnu večer ispunjenu hitovima. I Nole i Žera pohvalili su se zajedničkom fotografijom, pozirali su u backstageu, a zatim su fotku objavili na storyjima svojih službenih Instagram profila.

image

Crvena Jabuka održala je koncert u MTS dvorani u Beogradu

Marina Pešić/MTS Dvorana promo

Koncert je prošao u odličnom raspoloženju, a Žera se u nekoliko navrata obratio publici ne krijući zadovoljstvo zbog obostrane ljubavi koja traje više od trideset i pet godina. Emocije i atmosfera u kojoj se pjevalo i plesalo nisu ni trenutka posustale od početka do kraja koncerta, a to se očekuje i na trećem koncertu zakazanom za 21. ožujka. S obzirom na interes publike, organizatori su najavili i mogućnost četvrtog koncerta.

image

Publika je skandirala Novaku

Marina Pešić/MTS Dvorana promo
image
Marina Pešić/MTS Dvorana promo
Linker
25. travanj 2024 10:03