MIMMO CARRIERO-/IPA-AGENCY.NET/S/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Trendi look

Slavna novinarka nedavno je postala mama, a sada se vratila na posao i oduševila stylish izdanjem

Diletta Leotta u kolovozu 2023. rodila je djevojčicu Ariju, a dobila ju je s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom.

Diletta Leotta u kolovozu 2023. rodila je djevojčicu Ariju, a dobila ju je s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom.

Nakon što je u kolovozu 2023. po prvi put postala majka, Diletti Leotti nije dugo trebalo da se vrati radnim obavezama. Nedavno je tako u Sanremu za RadioMediaset pratila poznati talijanski glazbeni festival, a sa sobom je tada bila povela i najmlađu članicu svoje obitelji. Ovog puta, fotografi su poznatu sportsku novinarku "uhvatili" u šetnji s njezinim pomerancem Lilom dok je izlazila iz ureda.

image
MIMMO CARRIERO-/IPA-AGENCY.NET/S/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osim vidljivo dobrih raspoloženjem, Leotta je pažnju plijenila ležernim, ali svejedno stylish izdanjem. Na sebi je imala bomber jaknu baby plave boje, basic traperice ravnog kroja te Nike Dunk Low tenisice u istoj nijansi, jedan od trendi modela koji već nekoliko sezona zaredom rado nose brojne poznate trendseterice i it djevojke. Zapravo, sa sigurnošću možemo reći kako je riječ o tenisicama koje su nedvojbeno jedne od najpopularnijih izdanja desetljeća.

Nedavno je 32-godišnja novinarka također otkrila kako je mjesecima skrivala sretnu vijest o zarukama sa svojim partnerom, njemačkim nogometnim vratarom Lorisom Kariusom. Na Instagram profilu gdje ima više od devet milijuna pratitelja tada je podijelila fotografije na kojima ponosno pokazuje zaručnički prsten, a pritom objasnila zašto je zapravo vijest o zarukama od javnosti skrivala toliko dugo.

"Rekla sam da! Čekala sam nekoliko mjeseci da vam kažem jer smo Loris i ja željeli što biti fokusirani na emocije prema našoj Ariji i njezinom rođenju, ali sada smo napokon spremni posvetiti se našem novom velikom cilju zajedno, i to kao obitelj", napisala je dirnuta Diletta.

"Znate li za izraz - kad ste sretni, obratite pažnju? U trenutku zabilježenom na ovim fotografijama bila sam najsretnija žena na svijetu, s Lorisom i Arijom koja je bila na putu", dodala je talijanska reporterka. Aria je njoj i nogometašu njihovo prvo dijete, a novinarka je djevojčicu rodila na svoj rođendan.

Linker
10. svibanj 2024 09:01