ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Najavila vjenčanje

Treća sreća za Kate Hudson? Nakon propalog braka i zaruka, glumica je konačno pronašla ljubav

Od 2017. je u vezi s glazbenikom Dannyjem Fujikawom, a zajedno imaju i kćer Rani Rose.

Od 2017. je u vezi s glazbenikom Dannyjem Fujikawom, a zajedno imaju i kćer Rani Rose.

Premda je u komediji "Rat među nevjestama" tumačila ulogu zahtjevne mladenke, 45-godišnja Kate Hudson u privatnom životu sušta je suprotnost svom liku iz tog filma, Liv Lerner. Kako je nedavno otkrila televizijskom i radijskom voditelju Andyju Cohenu u njegovom showu na Sirius XM-u, uskoro će se udati za višegodišnjeg partnera Dannyja Fujikawu. Kako se bliži svadba s 37-godišnjim tekstopiscem i producentom s kojim je prije nešto više od pet godina dobila kćer Rani Rose, zbog tisuću pojedinosti o kojima mora povesti računa, osjeća sve veći pritisak. Kad ju je voditelj direktno upitao kada će njih dvoje izreći sudbonosno "da", otkrila je kako u posljednje vrijeme sve više razgovaraju o tome.

image

Kao Liv Lerner u filmu "Rat nevjesta"

NEW REGENCY PICTURES/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Mislim da će to biti vrlo brzo. Uskoro ćemo se vjenčati", izjavila je glumica i pjevačica čiji je debitantski album "Glorious" objavljen ove godine. Iako previše detalja o skorom vjenčanju nije iznosila, ipak je otkrila jedan neočekivani detalj. Naime, Hudson nije pretjerano oduševljena planiranjem ceremonije, iako je to već radila.

"To je izluđujuće", priznala je. Ne živciraju je samo detalji o kojima mora donijeti odluku nego i činjenica da je sve toliko skupo, a prijedlog radijskog voditelja da sve prepusti profesionalcima, organizatorima vjenčanja, nije ju utješio. "Jednostavno mi se ne sviđa planiranje vjenčanja, iako želim zabavu, volim ju. Upravo mi je zato to toliki problem."

S obzirom na to da je već bila u braku s američkim glazbenikom Chrisom Robinsonom s kojim je dobila danas 20-godišnjeg sina Rydera, željela bi da udaja za Fujikawu bude svojevrsni "kompletan paket". Zaručeni su od 2021., imaju kćer, pažljiv je poočim njenom starijem sinu Ryderu i mlađem, 12-godišnjem Binghamu rođenom u vezi s britanskim glazbenikom Mattom Bellamyjem za kojeg je neko vrijeme bila i zaručena.

Stoga bi glumica željela, kad se već ponovno udaje, napraviti baš sve kako treba, premda je planiranje svadbe samo po sebi užasno nervira. "Ako ću to opet učiniti, želim da to bude zabavna zabava", rekla je. To je, ujedno, razlog zbog kojeg se američka glumica upustila u tu priču. O tome kad će točno i gdje biti organizirana njihova svadba, kao i tko je, osim članova obitelji, na popisu uzvanika, nije rekla ni riječ.

Linker
10. svibanj 2024 13:27