STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK
NEKONVENCIONALNO

Ben ovo sigurno ne zna: Pogledajte kućni trik holivudske glumice!

Američka glumica Jennifer Garner uoči proslave Halloweena pronašla je originalni način za čišćenje bundeve.

Američka glumica Jennifer Garner uoči proslave Halloweena pronašla je originalni način za čišćenje bundeve.

Kad Jennifer Garner mikserom čisti bundevu od koštica rezultat je - sedamsto tisuća lajkova.

Uoči proslave Halloweena glumica se pohvalila akcijom u kuhinji i dokazala da je u svakom slučaju originalna domaćica. Jer svatko tko je ikad čistio bundevu od koštica zna da je to relativno jednostavan zadatak koji se izvodi - žlicom. Njome se sastružu unutrašnje stijenke i na taj način se odvoje sve koštice i niti koje ih povezuju, a potom se - istom žlicom ili rukom - izvade.

Jennifer Garner, pak, odlučila se za nekonvencionalni pristup - mikserom. Nakon što je odrezala donji dio bundeve izvadila je mikser i njime izmiksala unutrašnjost tikve. I postigla isti rezultat.

image

Bivši supružnici Ben Affleck i Jennifer Garner ostali su prijatelji nakon razvoda

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

U drugoj objavi pohvalila se i kostimom koji će odjenuti za maskeratu povodom Halloweena, a riječ je o kućnom ogrtaču s njezinim inicijalima JG, u kojem će se prerušiti u majku školaraca koja kasni da ih odveze na nastavu ili do stanice školskog autobusa.

Set uključuje periku izgleda mokre kose, šalicu za kavu, mobilni telefon, a uračunate su i volja, te odlučnost da se sve stigne i završi na vrijeme. Nisu uračunata djeca koja stoje ispred kuće ili već čekaju u autu, te kutija za ručak zaboravljena na kuhinjskom stolu.

image

U šetnji s kćeri Seraphinom i sinom Samuelom 2018.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Jennifer Garner i Ben Affleck imaju troje djece: kćeri Violet Anne Affleck (17) i Seraphinu Rose Affleck (13), te sina Samuela Garnera Afflecka (10). U braku su bili 13 godina, a u brakorazvodnoj parnici postigli su dogovor o zajedničkom skrbništvu i brizi za djecu. I ostali u prijateljskim odnosima.

Linker
03. svibanj 2024 12:20