NEMA ODMORA

Neumorni 59-godišnjak Boris Johnson u šetnji sa suprugom i 2-godišnjom kćerkicom Romy Iris

Bivši britanski premijer Boris Johnson s 24 godine mlađom suprugom Carrie, njihovom kćerkicom Romy Iris i psom sudjelovao je na ceremoniji posvećenja plodnosti zemlje.

Preklani se povukao iz visoke politike i s mjesta britanskog premijera, no život 59-godišnjeg konzervativnog političara Borisa Johnsona, najplodnijeg premijera u povijesti Velike Britanije, nije postao nimalo jednostavniji.

U međuvremenu je i osmi put postao otac, dobivši ljetos sina Frankieja Alfreda Odysseusa, svoje treće dijete s s 35-godišnjom suprugom Carrie Johnson, a kako izgleda djelić njihove svakodnevnica pokazao je u šetnji Oxfordshireom, gdje je sa suprugom i 2-godišnjom kćerkicom Romy Iris, koja je drugi rođendan proslavila u prosincu, sudjelovao na ceremonijalnom posvećenju plodnosti zemlje. Riječ je o tradicionalnom običaju koji se odvija u zimskim mjesecima s ciljem pripreme zemlje za što bolji uspjeh proljetne sjetve, a Boris Johnson je u šetnju poveo i psa.

image

Boris Johnson sa suprugom Carrie i kćerkicom Romy Iris

GEOFFREY SWAINE/SHUTTERSTOCK

U jednom trenutku njegova kćerkica umorila se od hodanja, pa ju je tata smjestio sebi na ramena, a kad joj je dosadilo nošenje mama je pomogla Romy Iris da se vrati na zemlju.

Osim Romy i 6-mjesečnog sinčića sinčića Frankieja supružnici imaju i 3,5-godišnjeg sina Wilfreda. Njihova veza počela je 2018., a zbog afere s Carrie se bivša napaćena Johnsonova supruga Marina Wheeler nakon 27 godina mučnih godina braka razvela od Borisa. Podigli su četvero već odrasle djece i brak pokušavali spasiti na razne načine, pa i obiteljskim ljetovanjima na Jadranu, ali dalje jednostavno nije išlo.

image

Maloj Romy Iris je dosadilo na tatinim ramenima, pa joj je mama pomogla da siđe

GEOFFREY SWAINE/SHUTTERSTOCK

"Sve Borisove najlošije osobine proizlaze iz njegovog odnosa s ocem, koji je bio loš suprug i još gori otac, a iz dva braka je imao petero djece", ustvrdila je Marina i dodala kako je Boris na neki način ponovio matricu ponašanja svog oca, premda je njega prezirao, a maltretiranu majku - obožavao.

Marina Wheeler je odvjetnica specijalizirana za ljudska prava, a uz brojne suprugove afere, javne i tajne, morala je otrpjeti i njegovu izvanbračnu kćer Stephanie, koju je 2009. na svijet donijela Helen Macintyre, konzultantica za kupovinu i prodaju umjetnina.

image

Najplodniji britanski premijer usput je prošetao i psa

GEOFFREY SWAINE/SHUTTERSTOCK
Linker
23. travanj 2024 22:21