ZARAZNA FEŠTA

Proslavu godišnjice braka Natka i Tajane Beck nisu pokvarile ni vodene kozice

Omiljeni liječnik s malih ekrana suprugu je upoznao na tulumu kod prijateljice, a njihova kći Lola najesen kreće u drugi razred.

"Oberkommando i ja slavimo danas još jednu obljetnicu stupanja u bračnu zajednicu. Bio je to jako vruć dan, čini se topliji nego danas. Teško je riječima sažeti koliko to puno znači imati osobu za osloniti se, svi znate. Lijepo je da i znanost potvrđuje da je za dug život najvažnije da imaš tu drugu osobu za sigurnost i oslonac, emocije i afirmacije, konstruktivnu kritiku i dijeljenje iskustava. To vrijedi i za obiteljske i blisko prijateljske veze, ali tu nema one romantične komponente. Tako da je najbolja investicija za dug i ispunjen život - ulaganje u vezu. To je kod nas muškaraca najčešće i više nego jasno, a tako je i Tajana odgovorna i za moje bolje zdrave navike. Lijepo se imajte vi koji ste u vezama, a vama koji ste solo želim da si nađete srodnu dušu čim za to budete spremni a do tad da gradite ove druge veze", napisao je naš omiljeni televizijski liječnik dr. Natko Beck u objavi kojim je obilježio osmu godišnjicu braka sa svojom suprugom Tajanom Beck. Feštu su im, doduše, malo pokvarile vodene kozice, kojima se njihova kći Lola zarazila prije dva tjedna, a nakon perioda inkubacije dobio ih je i dr. Natko Beck. Loli je cijelo tijelo bilo prekriveno, a šest dana je imala i visoku temperaturu.

image

Natko i Tajana proslavili su osmu godišnjicu braka

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

"Sad je dobro, a Tajanu i mene su noći bez sna koštale mnogo sna i živaca. A točno 14 dana nakon prve Loline fleke, eto meni na vratu. Kozice su vrlo zarazne i mogu uzrokovati neugodne simptome kod djece. Kod odraslih i posebno trudnica situacija može biti puno dramatičnija. No, dobra vijest je da postoji cjepivo koje pruža snažnu zaštitu protiv ove bolesti! Meni je žao kao psu što se prije 10 godina nisam piknuo i drugom dozom.

Cjepivo protiv kozica je sigurno i učinkovito, a cijepljena djeca imaju manje šanse da ih dobiju, a u slučaju zaraze bolest prođe u blažem obliku. Isto vrijedi i za odrasle. Da ne govorim da se izbjegavanjem zaraze sprječava i Herpes Zoster kojeg kasnije u životu onda možemo dobiti. Zaključno, ja sam super prošao, uzimam i aciklovir, koji blokira replikaciju virusa, imam 10 svrbečih mjesta i čekam povratak na vrući asfalt. Lola i ja sad skupa nemremo na sunce, koje je ionako prejako, pa doma izigravamo vampire i mažemo ožiljke", napisao je dr. Natko Beck, koji je suprugu upoznao prije devet godina na tulumu kod prijateljice, a njihova kći Lola najesen kreće u drugi razred. Važan član obitelji je i vremešni mješanac Spajk kojeg je Natko Beck sa sobom donio u miraz.

image

Lola najesen kreće u drugi razred

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

"Bio je to nezaboravni kraj ljeta 2014., a nakon upoznavanja odmah smo se počeli intenzivno dopisivati, nalaziti se i otada se pet mjeseci praktički nismo razdvajali. Svadba nam je bila mala, a ja sam već bila trudna s našom Lolom", opisala je Tajana Beck njihovu ljubavnu priču ekskluzivno za Gloriju. A Natko je dodao kako je vrlo važan dio njihovog tima i baka Nada, bez koje bi - nadrapali.

image

Natko i Tajana Beck

MARKO MIŠČEVIĆ/ CROPIX

"Moje draga punica nam pomaže i uskače kad god zatreba, oko Lole najviše. Zovem je Cristianom Ronaldom našeg tima, ona je igrač odluke, a mi joj asistiramo", zaključio je dr. Natko Beck.

Linker
14. travanj 2024 18:37