Princeza od Walesa i princ Louis

 CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK
VJERNA TRADICIJI

Rođendanski portret princa Louisa i ove je godine snimila Kate Middleton, u dvije minute dobio 12 tisuća lajkova

Princeza od Walesa objavila je povodom šestog rođendana svog najmlađeg sina njegov portret na Instagramu koji je sama snimila u Kensingtonskoj palači.

Princeza od Walesa objavila je povodom šestog rođendana svog najmlađeg sina njegov portret na Instagramu koji je sama snimila u Kensingtonskoj palači.

Bolje da propadne selo nego običaji zlatno je pravilo kojeg se drži svi pobornici tradicionalnih i konzervativnih vrijednosti, a članovi britanske kraljevske obitelji zasigurno su jedni od njihovih najvećih štovatelja. Zbog toga su danas, na šesti rođendan maloga princa Louisa, najmlađeg sina prestolonasljednika Williama i Kate Middleton, princeze od Walesa, sve oči bile uprte u službeni profil na Instagramu prinčevskog para.

Dosad je, naime, princeza od Walesa povodom svakog rođendana svoje djece na Instagramu objavljivala njihove portrete koje je sama snimila, ali su se mnogi zapitali hoće li Kate ostati vjerna i u trenutku dok se bori sa zloćudnom bolesti koja joj je dijagnosticirana nakon što je završila u bolnici na operaciji abdomena početkom godine.

Princ Louis rođen je 23. travnja 2018., a njegov novi portret koji je potpisala njegova mama na Instagram profilu prinčevskog para objavljen je tek u jedan sat poslijepodne po srednjeeuropskom vremenu.

Je li ga snimila u posljednji trenutak ili je "zakašnjelom objavom" Kensigtonska palača na taj način željela privući dodatnu pozornost zasad nije poznato, kao ni to hoće li mali Louis na rođendanskoj proslavi putati svjećice na torti koju mu je ispekla mama. Kate Middleton, naime, svojim klincima tradicionalno sama peče rođendansku tortu i kolače, jer to smatra svojom majčinskom dužnosti.

image

Kraljica Camilla i princeza od Walesa s prinčevima Georgeom i Louisom

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

"Obožavam pripremati kolače i torte, a uvjerena sam da mi je majčinska dužnost djeci ispeći rođendansku tortu. Za mene to nije samo dužnost, nego i veliko zadovoljstvo, što se ponekad otegne dugo u noć, jer ne želim da mi se klinci motaju po kuhinji dok im pripremam iznenađenje za njihov dan", ispričala je princeza od Walesa u razgovoru za BBC.

image

Kraljevska obitelj na paradi Trooping The Colour u Londonu lanjskog lipnja

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 23:53