Izlet mladenaca
Tata od formata

Fatalni Turčin rastopio žene: Ne odvaja se od svog sinčića

Slavni glumac i glazbenik odlazi na odmor s obitelji, a njegova briga za sina na aerodromu raznježila je njegove brojne obožavateljice.

Slavni glumac i glazbenik odlazi na odmor s obitelji, a njegova briga za sina na aerodromu raznježila je njegove brojne obožavateljice.

Za turskog glumca Özcana Deniza (46) 2018. je bila godina najveće sreće, ali i najveće tuge. Najprije je u proljeće 2018. postao otac sinčića Kuzeya, a onda se morao suočiti s gubitkom oca Sadika koji je godinu dana borio s opakom bolešću.

Zvijezda serije 'Istanbulska nevjesta' otputovala je s obitelji na odmor, a fotografija s aerodroma nikoga nije ostavila ravnodušnim. Naime, slavni glumac uoči putovanja nije se odvajao od svog sinčića, a sve je to vjerno zabilježila njegova supruga Feyza (25).

Osim u glumi, Deniz je uspješan i u glazbenim vodama. Već s devet godina je već nastupao s raznim orkestrima i svojom zaradom uzdržavao obitelj. S 15 godina prekinuo je školovanje, osnovao orkestar Mavi Deniz (Plavo more) koji je nastupao vikendima, a onda se sedamnaestogodišnji Özcan preselio u Istanbul, zatim u Njemačku gdje je nastupao po noćnim klubovima i vjenčanjima. Jednom ga je čuo poznati turski producent i 1992. je objavio prvi album 'Melek', a onda se uspješno nastavio baviti glumačkom karijerom.

Glumac je 11 godina bio je oženjen za Hande Deniz, koja ga je 2008. tužila tražeći da joj vrati novac jer ga je prvih godina uzdržavala u Njemačkoj, no taj spor nikada nije dobila.

Linker
28. travanj 2024 09:20