Vojko Bašić / Cropix
Ljubav traje tri godine

Ljubavni život Ane Gruice kao filmski scenarij: Nakon propalog braka s trenerom i veze sa Šalkovićem, mir je pronašla uz psihijatra

Ana Gruica dašak Hollywooda na našu obalu donijela je ekspresnim vjenčanjem za muškarca svojih snova.

Ana Gruica dašak Hollywooda na našu obalu donijela je ekspresnim vjenčanjem za muškarca svojih snova.

Glumica Ana Gruica (34) i psihijatar Boran Uglešić (43) vjenčali su se na intimnoj ceremoniji uz Jadransku obalu. Par se cijelo vrijeme smješkao, a izrekli su sudbonosno 'da' okruženi najmilijima u sjeni borove šume. Borana je, kao svog izabranika, svima predstavila jako brzo nakon što se iz Zagreba preselila u Split.

U rujnu 2017. je izašlo u javnost, da zbog nepremostivih razloga, prekida vezu s piscem i blogerom Hrvojem Šalkovićem s kojim ima trogodišnjeg sinčića Marata Ivana, a već u listopadu splitski psihijatar Boran Uglešić i glumica snimljeni su kako izlaze iz splitskog hotela. Iako su dugo godina bili prijatelji - ljubav im se dogodila naknadno. Zaruke su pale početkom kolovoza ove godine, a nitko nije ni pomišljao da će vjenčanje doći tako brzo.

'Boran i ja smo se dugo poznavali. Meni su bile glupe te priče o ljudima koji se poznaju pa se zaljube. Uvijek sam se pitala: 'Kako? Ili ti se netko svidio pri upoznavanju ili nije.' Očigledno da život stalno dijeli lekcije.', rekla je jednom prilikom Ana koja zna uživati u svakom trenutku.

instagram

Pula,270500
mis Hrvatske Andreja Cupor,1.pr Ana Gruica,2.pr. Tihana Zunic
europe paola poljak
Foto:G.Sebelic
Goran Šebelic
Miss Hrvatske Andreja Ćupor, prva pratilja Ana Gruica, druga pratilja Tihana Zrnić i Miss Europe Paola Poljak

Dinamična Dalmatinka, čini se, ima vrlo jak utjecaj na muškarce, a niti krah prvog braka i izvanbračne veze nije ju niti malo poljuljao u odluci da će ponovno odjenuti 'bijelo'.

Sa svojim sugrađaninom kao da je znala da je to-to, jer su brzo postali nerazdvojni. On je bio na njezinoj svakoj premijeri, obiteljskom slavlju, zajedno su Vespom proputovali Rim uzduž i poprijeko, a da se radi o fatalnoj ljubavi govori činjenica da su se vjenčali u manje od godinu dana od početka romantične veze.

Instagram
Ana Gruica i Boran Uglešić

U prvi brak je ušla kao 27-godišnjakinja vrlo brzo. Udala se za tri godine starijeg osobno trenera Dijana Jahjefendića, a bračne vode su imale rok trajanja kao i veza - sve je trajalo tri godine.

Split, 140210.
Spaladium Arena.
Na Valentinovo nakon 25 godina, Zdravko Colic odrzao je koncert u Splitu u prepunoj Spaladium Areni. Splitsku glumicu Anu Gruicu tijekom koncerta zaprosio je njen decko Dijan  Jahjefendic .
Na fotografiji: iznenadjena Ana Gruica kada je ugledala na semaforu
Jadran Babić / CROPIX
Splitsku glumicu Anu Gruicu tijekom koncerta zaprosio je njen decko Dijan Jahjefendic .

Zaruke na koncertu Zdravka Čolića bile su kao iz filmskog scenarija, a iste je godine - 2010., uslijedila i velika, trodnevna svadba u Livnu. Prva pratilja Miss Hrvatske zablistala je u bijeloj raskošnoj vjenčanici s biserima koju je dizajnirala Matija Vuica, ali bračna idila bila je kratkog vijeka. Ana je nakon godine i pol svog supruga zamolila da se iseli i posvetila se svemu drugome - fakultetu, glumi i treniranju.

Split, 130310. 
Splitski poduzetnik i osobni trener Dijan Jahjefendic u Spaladium areni otvorio je  klub, teretanu Dijan i Wellnes centar.  
Na fotografiji: Dijan Jahjefendic i zarucnica Ana Gruica.
Foto: Jadran Babic / CROPIX
Jadran Babić / CROPIX
Dijan Jahjefendić i Ana Gruica otvorili teretanu u Spaladium Areni

2014. godine Ana je srela pisca Hrvoja Šalkovića na benzinskoj postaji i taj susret bio je vatren za oboje, a dodatno ih je "zapalilo" ljetovanje na Zrću. Njihova sreća također je potrajala tri godine, a u njoj su dobili i sinčića Marata Ivana o kojem zajedno brinu.

Unatoč ljubavnim obratima u životu, glumica nikada nije gubila vjeru u ljubav, a isto tako je nikada nije ni pokušavala sakriti.

Foto: Ivan Gundić

Linker
21. svibanj 2024 11:13