TOM DUBRAVEC CROPIX
Naprosto zrači

Svi su gledali u nju: Doris Pinčić prvi put se pojavila u javnosti nakon objave da je sretno zaljubljena

Da je poznata voditeljica ponovno iskreno sretna, pokazala je to govorom tijela na Splitskom festivalu. Naprosto je blistala, a razlog njezinog zadovoljstva vrlo je vjerojatna nova veza kojom se pohvalila krajem lipnja.

Da je poznata voditeljica ponovno iskreno sretna, pokazala je to govorom tijela na Splitskom festivalu. Naprosto je blistala, a razlog njezinog zadovoljstva vrlo je vjerojatna nova veza kojom se pohvalila krajem lipnja.

Kada je čovjek zadovoljan i sretan, to se itekako vidi na njegovom licu jer naprosto zrači. A da zrači pokazala je i voditeljica Doris Pinčić koja na ovogodišnjem Splitskom festivalu nije skidala osmijeh s lica zablistavši u haljini domaćeg brenda ELFS. Naime, festival je vodila s kolegom Duškom Ćurlićem, a razlog njezine sreće je vrlo vjerojatno nova ljubav.

Podsjetimo, nakon naglog razvoda s glazbenikom Borisom Rogoznicom, Pinčić se neko vrijeme posvetila poslu, no u međuvremenu je našla vremena i za ljubav.

No, sreću se ne može dugo skrivati pa je voditeljica krajem lipnja na društvenim mrežama objavila da je u sretnoj vezi s Davorom Guberovićem, menadžerom iz Daruvara.

image

Doris Pinčić i Duško Ćurlić

TOM DUBRAVEC CROPIX

Čitajte i: Doris Pinčić više ne skriva novu vezu! Prvom zajedničkom fotografijom otkrila koga ljubi

Na Instagramu je podijelila i njihovu prvu zajedničku fotografiju na kojoj pozira uz njegov motor. Njime su se vozili po istarskim cestama, a osim strasti prema brzini veže ih i ljubav prema planinarenju i adrenalinskim sportovima.

Doris je u ožujku ekskluzivno za Gloria.hr potvrdila da je u novoj vezi, rekavši: "Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla je drugačija od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora".

image

Doris Pinčić na Splitskom festivalu

TOM DUBRAVEC CROPIX

Doris i Boris Rogoznica objavili su vijest o razvodu u lipnju 2020.: "U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju", napisala je tada Doris na svom Instagram profilu.

Par, koji je u braku dobio dvoje djece, kćer Gitu i sina Donata, vjenčao se 6. rujna 2013. u zadarskoj katedrali Sv. Stošije. Sedam godina kasnije oboje su krenuli dalje te su ostali prijatelji.

Linker
11. svibanj 2024 04:45