NERA SIMIC/CROPIX
LJETNI VRT BY GLORIA

Minea iskreno o svom društvenom životu: ‘Noćni život je iza mene, volim šetnje Jarunom i Bundekom‘

Iza nas su dani predivnog druženja na Ljetnom vrtu by Gloria gdje smo proslavili sve blagodati našeg Zagreba. Pridružili su nam se brojni poznati, prijatelji i klijenti, a to ćemo zajedničko druženje još dugo pamtiti.

Iza nas su dani predivnog druženja na Ljetnom vrtu by Gloria gdje smo proslavili sve blagodati našeg Zagreba. Pridružili su nam se brojni poznati, prijatelji i klijenti, a to ćemo zajedničko druženje još dugo pamtiti.

Dvodnevni event, Ljetni vrt by Gloria u čarobnom atriju Arheološkog muzeja proslavio je povratak starom Zagrebu, ali i - slavlju novih početaka. Nije ga propustila niti voditeljica i pjevačica Minea, a otkrila nam je koje je njezino prvo sjećanje na rodni grad.

“Kad god me netko pita bi li mogla, htjela ili željela negdje drugdje živjeti, odgovor je isti - ne bi. Zagreb je moj grad, nosim ga u srcu i to će ostati tako zauvijek. Odmalena je prisutna ljubav koju su roditelji meni i bratu usadili, a to je ljubav prema svemu što naš grad ima. Pamtim odlaske u Zoološki vrt u koji sam obožavala ići s obzirom na to da smo živjeli u Dubravi i blizu Maksimira. Veliko veselje su nam stvarali i odlasci na glavni trg, nama je kao malima sve bilo zanimljivo, uvijek je bilo puno ljudi i sve je bilo drugačije. Voljela sam s mamom ići na Dolac, zatim s pokojnom bakom s kojom smo svake nedjelje u crkvu išli slušati djeda kako pjeva. To su bili rituali koji su puno značili, rekla je Minea.

Čitajte i: Provjerite kako smo se proveli na drugoj večeri Ljetnog vrta by Gloria: Uživalo se uz Dina Antonića i zagrebačke šlagere

Život se svakako vratio u grad, a da je to svima nedostajalo, dokazuju i naši dragi gosti koji su na svakome koraku ponavljali kako nisu očekivali da će već ovoga ljeta biti na Glorijinom eventu.

To im se ostvarilo, a uz dobro društvo, pokoje piće i hranu, uživalo se u ritmovima prepoznatljivih zagrebačkih šansona. Minea kaže kako je noćni život već pomalo iza nje, ali zato je na zagrebačkim ulicama možemo susreti gotovo svakoga dana.

image
Elizabeta Brodić, Nevena Rendeli i Renata Končić Minea zaigrale su kviz o Zagrebu.
IVANA NOBILO/CROPIX

“Obožavam šetnje Jarunom i Bundekom. Volim i s prijateljicama otići u jedan restoran na Kaptolu. Barem jednom tjedno tamo sjednemo, opustimo se, popijemo piće i nešto pojedemo. Ne volim ‘žižu’, buku, galamu, ali u centar se vraćam i najdraže mi je kad ima najmanje ljudi, a to je kroz jutro. Vikende nekako izbjegavam, ali preko tjedna i ujutro, to mi je jedno od omiljenih mjesta, kao i Sljeme, to ne smijem zaboraviti”, rekla je simpatična Minea.

Čitajte i: Cvijeće, boje, prirodni materijali...Zavirite u čaroban ambijent atrija Arheološkog muzeja na Glorijinom Ljetnom vrtu

Čitajte i: Vesela ljetna elegancija: Na hit zabavi sve su oči bile uperene u odlične stajlinge poznatih dama

Čitajte i: Pogledajte kako smo se proveli na partyju sezone: Ljetni vrt by Gloria u atriju Arheološkog muzeja oduševio posjetitelje

image
Eucerinov kutak.
NERA SIMIC/CROPIX

Ljeto će joj uglavnom biti radno. Dogovorila je nekoliko koncerata, snimanja za IN Magazin traju i dalje, a vremena za odmor će biti vrlo malo.

image
Mada Peršić u Podravkinom kutku.
IVANA NOBILO/CROPIX

“Planiram na Orebić. Doduše malo je daleko, ali u kombinaciji s koncertima i gažama, to je bila nekako najbolja destinacija. Bit ću otprilike tjedan dana na odmoru i jako se veselim s obzirom na to da već dugi niz godina nisam imala klasičan godišnji odmor. Uvijek se spaja s obavezama. Ove godine će to biti nekoliko dana u komadu”, rekla je Minea.

image
HEP-ov kutak.
NERA SIMIC/CROPIX
image
Dino Antonić pjevao je zagrebačke šansone.
NERA SIMIC/CROPIX
image
Gloria produkcija
Linker
07. svibanj 2024 19:45