REUTERS/Ciro De Luca
IMPRESIVNI U SVAKOM POGLEDU

HRVATSKI DUO ODUŠEVIO TRENERA I SUIGRAČA Allegri nije štedio komplimente za Pjacu, a Alves je sve nasmijao šalom na račun Super Marija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2017. 23:12

Nakon 2:0 pobjede Juventusa u gostima kod Crotonea u zaostaloj utakmici 18. kola Serie A trener Torineza Massimiliano Allegri nahvalio je hrvatski duo, Mario Mandžukić - Marko Pjaca.

Mandžukić je u 60. minuti zabio prvi gol za Juventus iz teškog kuta, svoj peti ovosezonski u Serie A i prvi nakon 3. prosinca prošle godine, dok je Pjaca započeo svoju premijernu utakmicu u dresu Juventusa po transferu iz Dinama, preciznije prvu ligašku utakmicu nakon 206 dana .

"Crotone je često kasno primao golove, primjerice protiv Fiorentine, Milana i Lazija, pa smo znali da će biti teško i da će blokirati prostor. Nismo imali dovoljno širine na desnoj strani, pa sam pokušao s napadačima koji mogu igrati jedan na jedan i bilo je puno bolje u drugom poluvremenu. Pitao sam Marija Mandžukića treba li mu odmor, ali on je rekao ne", objasnio je Allegri nakon susreta.

Onda se nadovezao i pohvalio drugog hrvatskog igrača.

"Marko Pjaca je danas bio dobar. Mlad je i bit će važan igrač u drugoj polovici sezone. Mislim da se zbilja može puno popraviti jednom kad shvati talijanski nogomet", dodao je Allegri o bivšem dinamovcu kojeg je iz igre izvadio u 89. minuti.

Nakon susreta na Twitteru se oglasio i sam Pjaca koji je napisao: "Sjajna večer, sjajna utakmica, sjajna pobjeda".

"Vrlo dobri Mario Mandžukić. Dobri luđak se vratio", poručio je Dani Alves našalivši se na Mandžukićev račun koji 'uživa' status dežurnog mrguda.

Linker
17. svibanj 2024 08:19