REKACIJE TRENERA

KEK Pobijedili smo zbog sreće, a ne pameti' VUČEVIĆ 'Ovo je frustrirajuće'

'Moraš se svaki dan dokazivati, nema posustajanja, moraš zaslužiti svoju plaću. Kod nas je ta situacija sređena... Eto, mogu čestitati igračima na pobjedi' - rekao je Kek
Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 18. travanj 2015. 21:53

Matjaž Kek ovako je vidio utakmicu protiv Hajduka:

Dobili smo utakmicu više srećom nego pametni, do 80. minute bilo je nedopustivo slabo. Eto, vjerujem nekim igračima, a oni se ponašaju bez žara i borbenosti. Igrači koji su ušli podigli su ritam, znao sam da kad damo gol da će doći di preokreta. Ova utakmica je za nas veliko upozorenje, ne može se bez srca, bez agresije. Hajduk je tako igrao i uvjeren sam da će se, ako tako nastave, vratiti prema uspjehu.

Trener Rijeke Kek nije se složio s mišljenjem da je njegova momčad igrala s pola gasa:

-Tih 80 minuta ne služe na čast mojoj momčadi, ja sam prije utakmice upozoravao što nas čeka, nisu me slušali.Rijeka ovog proljeća ima problem s identitetom, kao da igrači žive u prošlosti. Provukli smo se i to je jedino dobro.

Kek je zaključio:

-Moraš se svaki dan dokazivati, nema posustajanja, moraš zaslužiti svoju plaću. Kod nas je ta situacija sređena… Eto, mogu čestitati igračima na pobjedi, imali smo sreće.

U odnosu na utakmicu s Dinamom naglasio je da je to veliki ispit za Rijeku, po njemu je ta utakmica vrlo neizvjesna,

Goran Vučević, trener Hajduka odmah je rekao da je „tužan do boli“, te da „nemam niti jednu riječ prigovora mojim igračima“.

-Ovo je ipak frustrirajuće, teško mi je, sad moramo vidjeti kako ćemo se oporaviti za polufinale sa Splitom. Plašio sam se što će se dogoditi poslije 70.minuta, po meni je sve bilo u redu, ali i prije utakmice sam strahovao za finiš.

Linker
23. svibanj 2024 04:51