Novinarka je optužila LeBrona da je tražio njen otkaz

 NIC ANTAYA Afp
NOVE TEŠKE OPTUŽBE

LeBron James tražio da se otpusti novinarka ESPN-a? ‘Mislim da je ovo bio razlog...‘

‘Kada sam to čula upitala sam se kakva je to čudna osoba da se tako petlja u moj život‘
Piše: SNObjavljeno: 07. prosinac 2021. 21:01

LeBron James jest jedan od najboljih košarkaša svih vremena, ali definitivno nije jedan od najomiljenijih. Oko 'Kralja' se često vežu razne afere, a nova je vezana uz američku novinarsku Michelle Beadle.

Beadle je dugo radila kao novinarka na američkom ESPN-u da bi prije dvije godine otišla s te američke televizijske kuće. Ona je pratila NBA ligu, a prije par tjedana je u svojem podcastu 'What Did I Miss' ispričala zanimljivu priču o LeBronu Jamesu. Naime, ona tvrdi kako je slavni košarkaš tražio od ESPN-a da je otpuste.

"On je to stvarno želio. U tom trenutku sam razmišljala kako mi je na neki čast da uopće razmišlja o meni, ali definitivno je to bilo čudno", ispričala je Beadle koja je i objasnila zbog čega je LeBron zahtijevao njen otkaz.

"Kritizirala sam njegov 'The Decision' (televizijsku emisiju u kojoj je LeBron prije 10 godina objavio svoj prelazak iz Clevelanda u Miami, op.a.) kao što je to radilo valjda 400.000 drugih ljudi. Mislim da je to bio razlog. Na početku to nije bilo ništa osobno, ali nakon njegovog zahtjeva je postalo osobno."

Beadle je nakon svojeg podcasta opet zašutjela o toj temi, ali onda je opet progovorila njoj u drugom podcastu, 'House of Strauss'. Voditelj tog podcasta, Ethan Strauss, ju je pitao kako se osjećala u tom trenutku.

"Kada sam to čula upitala sam se kakva je to čudna osoba da se tako petlja u moj život", rekla je Beadle i objasnila kako LeBronu to nije bio prvi put da se miješa u uređivačku politiku ESPN-a.

"On je uvijek imao osobe na toj mreži koje je želio. Želio je da jedna novinarka postane voditeljica emisije NBA Countdown i to se dogodilo. Mene nije volio, a iskreno sam se prestala pitati zašto. Iz nekog razloga to traje godinama, a jednom prilikom se čak odbio rukovati sa mnom."

LeBron James nije komentirao ove optužbe.

Linker
27. travanj 2024 06:17