Nikola Jokić i Devin Booker
 DUSTIN BRADFORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
BUCKSI IZJEDNAČILI SERIJU

Nova ozljeda zvijezde Netsa; Šarić i društvo pomeli Nuggetse, utakmicu obilježilo isključenje Jokića

Košarkaši Milwaukee Bucksa pobijedili su Brooklyn sa 107:96; Phoenix slavio sa 125:118
Piše: SNObjavljeno: 14. lipanj 2021. 07:11

Na taj su način Bucksi poravnali rezultat u seriji na 2:2. Giannis Antetkounmpo vodio je Buckse sa 34 poena i 12 skokova, dok je loša vijest po Netse ozljeda Kyriea Irvinga kojem je stradao gležanj desne noge. Irving se ozlijedio sredinom druge četvrtine i više se nije vratio na parket. Od ranije Netsima nedostaje deveterostruki All Star igrač James Harden koji nije igrao od otvaranja prve utakmice serije kada je ozlijedio zadnju ložu.

Takav razvoj situacije stavio je još veći pritisak na leđa Kevina Duranta koji je upisao 28 poena i 13 skokova. Jedini preostali dvoznamenkasti igrač Netsa bio je Irving koji je do ozljede ubacio 11 poena.

image
STACY REVERE Afp

"Jako smo sretni, ali moramo se nastaviti popravljati i nadam se da ćemo sada pobijediti jednu u Brooklynu", izjavio je nakon susreta Antetokounmpo.

image
STACY REVERE Afp

Kod Bucksa drugi je najefikasniji bio Khris Middleton s 19 poena, Jrue Holiday ubacio je 14, P.J. Tucker 13, a Bryn Forbes 10.

Peta utakmica serije igra se u utorak u Brooklynu

Phoenix počistio Denver, Šarić i društvo u finalu Zapada

Phoenix Darija Šarića srušio je u Denveru domaće Nuggetse (125:118) i metlom (4-0) prošao u finale Zapada po prvi puta nakon 2010. godine.

Šarić je u pobjedi Sunsa odigrao 13:38 minuta te pritom upisao pet poena i dvije asistencije.

Utakmicu u Denveru obilježio je i grub prekršaj MVP-ja NBA lige Nikole Jokića koji je pred kraj treće četvrtine udario Camerona Paynea i odmah zaradio isključenje.

Prekršaj Jokića pogledajte OVDJE.

Linker
27. travanj 2024 01:42