VI-Images via Getty Images
KAO U NAJBOLJIM GODINAMA

BIVŠI VATRENI NE SILAZI S NASLOVNICA U SLJEDEĆOJ POSTAJA VELIKE KARIJERE! Nedostaje mu igra pred punim tribinama, atmosfera na jugu je upravo ono želi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2020. 20:47

Iako će za mjesec dana napuniti 34 godine, o bivšem hrvatskom nogometnom reprezentativcu Mariju Mandžukiću piše se, što bi se reklo, punom parom. Transfer, barem ako je vjerovati turskim medijima, ovog ljeta neće izostati pa bi se Mandžo mogao vratiti u Europu, odnosno baš u tu zemlju.

Već smo ranije najavili da se za napadača iz Slavonskog Broda zanimaju Besiktas i Fenerbahce. Dva su turska velikana ozbiljna u svojim namjerama da za sljedeću sezonu sebi priskrbe usluge aktualnog člana katarskog Al Duhaila. Navodno, a tako tvrdi i njegov suigrač i nekadašnji kolega iz Juventusa, Medhi Benatia, naš napadač nije zadovoljan u Aziji.

To kao da su čuli iz njihovog gradskog rivala i aktualnog prvaka Galatasarayja. Oni se namjeravaju riješiti usluga Radamela Falcaa koji im je preskup, posebice sada nakon što će korona ostaviti veliku rupu i u njihovoj ekonomskoj slici. Mandžo bi trebao biti nešto jeftiniji, a i privlačniji...

Nekadašnji Vatreni jako bi rado htio igrati pred punim tribinama, a izazov nove lige, one u kojoj još nije igrao mogao bi mu biti prihvatljiv. Sjajne atmosfere nedostaje mu u Kataru, a Turci često igraju pred punim tribinama, naročito kada su gradski derbiji između baš onih klubova koji ga žele dovesti u pitanju.

Linker
28. travanj 2024 21:19