Joshua Kimmich u razgovoru s Tuchelom na izlasku iz igre

 Osnapix/hirnschal/imago Sportfotodienst/profimedia
GOLEMA KRIZA U MÜNCHENU

Bayern puca po šavovima, zamalo pala tučnjava pred svlačionicom: ‘Ovaj tip je apsolutni otrov‘

Nijemci pišu da je Manuel Neuer morao razdvajati Joshuu Kimmicha i Zsolta Löwa
Piše: SNObjavljeno: 19. veljača 2024. 06:34

Sudeći prema napisima njemačkih medija, stanje u Bayernu kaotično je nakon što je njemački velikan na gostovanju kod Bochuma (2:3) upisao treći poraz zaredom.

Bayern Leverkusen, Lazio i Bochum tri su momčadi koje su u posljednjih tjedan dana uzele "mjeru" momčadi Thomasa Tuchela te pogoršale krizu koja se nazirala i od ranije. Bayernu kroz prste izmiče borba za naslov, jer im je vodeći Bayer Leverkusen pobjegao na osam bodova prednosti, što je igračima vrlo teško sjelo.

Bild je tako izvijestio da su nakon posljednjeg zvižduka protiv Bochuma viđene "burne scene u posrnulom klubu" te da su se na putu prema svlačionici žestoko sukobili 29-godišnji Joshua Kimmich i pomoćni trener Zsolt Löw. Televizijske kamere nisu ulovile sukob, ali doznaju da je Manuel Neuer morao razdvajati dvojac.

Ono što su kamere vidjele, a društvene mreže prenijele jest, kako piše Bild, "divljačko psovanje Löwa na putu do svlačionice".

"Svatko tko viče ‘Tuchel van‘ trebao bi također vikati ‘Kimmich van‘. Ovaj tip je apsolutni otrov za kemiju momčadi", jedan je od komentara na X-u uz video početka svađe.

Neki mediji tvrde da je malo nedostajalo da se Kimmich i Löw potuku, što dovoljno govori o trenutačnom moralu svlačionice, ali i o tome koliko je 50-godišnji Tuchel blizu otkaza.

Linker
23. travanj 2024 18:17