Ivan Perišić ostaje vjeran crvenom dresu još najmanje dva mjeseca
 AFP
Perišić ovo nije zaslužio

Bayern se ‘poigrava‘ s Hrvatom! Jedan čelnik ga je ‘prekrižio‘, a drugi šalje poruku koja opet zbunjuje!

Sigurno odlazi, pa sigurno ostaje, a dojam je da Bayern možda žica "popust" kod Intera...
Piše: SNObjavljeno: 04. srpanj 2020. 09:02

Nakon što su upravo istresli 49 milijuna eura za Leory Sanea iz Manchester Cityja, poslovično "teški na novčaniku" iz Bayerna zaoštravaju mjere štednje na maksimumu, barem dok se ne vrate gledatelji na stadione. U toj križaljci loše se piše Ivanu Perišiću koji je, navodno, već pristao na dvostruko manju plaću u Bayernu tijekom ljetnih mjeseci...

"Hoćemo li ga otkupiti od Intera? To još nismo odlučili, ali moram još jednom naglasiti, Bayern se suočava s velikim ekonomskim izazovima i tako će biti sve dok ne budemo igrali pred publikom", rekao je Karl-Heinz Rummenigge za Sport1, a vijest se prenosi i u Italiji.

Nešto kasnije je sportski direktor Hasan Salihamidžić na predstavljanju najnovijeg pojačanja Leroya Sanea, koji je kao i Perišić lijevo krilo, neizravno dao naslutiti kako naš reprezentativac više nije u planovima Bavaraca.

image
AFP

"Presretni smo što je Leroy postao Bayernov igrač. On čini razliku na terenu i pojačat će svojom kvalitetom našu momčad. Sa Sergeom Gnabryjem, Kingsleyem Comanom i Leroyem sad smo jako dobro pokriveni na krilnim pozicijama koje su važne za našu igru", izjavio je nekadašnji irač Bayerna, a već godinama na poziciji sportskog direktora.

Na inzistiranje novinara da se pojasni status Perišića, opet - "rampa".

image
SCREENSHOT

"Već imamo sjajnu momčad, ali treba reći i to da će sljedeće sezone biti jako gust, težak raspored. Ne, ne mogu izravno odgovoriti"

Dojam je čini se da se nisu dogovorili u Bayernu i da će se trakavica nastaviti još neko vrijeme. Neki su to protumačili i da žicaju popust kod Intera, no jedno je sigurno - Ivan za to vrijeme strpljivo igra i čeka rasplet...

Linker
26. travanj 2024 22:42