SAMPICS/MATZKE Dpa Picture-alliance Via Afp
KRIZA U BAYERNU

Neuer emotivan nakon Tapalovićevog otkaza, legenda Bayerna mu poručuje: ‘Nije umro, prihvati situaciju‘

Njemački broj jedan jako je blizak s hrvatskim trenerom, krsni je kum njegovom sinu Toniju
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 04. veljača 2023. 22:36

Vratar Bayerna i njemačke reprezentacije Manuel Neuer je u intervjuu za The Athletic otvoreno govorio da je strašno razočaran potezom kluba, koji je smijenio hrvatskog trenera vratara Tonija Tapalovića. U svojem slikovitom opisu komentirao je da se osjeća kao da mu je netko iščupao srce, a na njegove se riječi osvrnuo Lothar Matthäus.

"Bio je to strašno jak udarac za mene. O njegovom su me otkazu obavijestili klupski službenici, a čitava se situacija stvorila iz vedra neba. Ni Toni niti ja nismo znali što se događa. Jako me pogodio njegov odlazak, to je bila najbrutalnija stvar koju sam iskusio u karijeri‘‘, rekao je Neuer za The Athletic. Koliko su Bayernov golman i bivši trener bliski, govori podatak da je Neuer krsni kum Tapalovićevom sinu Toniju.

Tapalović je kako njemački mediji napisali, smijenjen nakon nesuglasica s glavnim trenerom bavaraca Julianom Nagelsmannom.

"Neuerove izjave su teške, neće biti lako popraviti ovu situaciju", siguran je Matthäus, koji se čudi zašto je Neueru sve to tako teško palo: "Nitko nije umro, došlo je samo do prekida suradnje. Manuel (Neuer) ne bi smio tako napadati svoj klub već bi trebao prihvatiti situaciju koja se dogodila."

Linker
29. travanj 2024 21:57