Andrej Kramarić se vraća nakon zabrinjavajuće ozljede glave

 TOM WELLER Dpa Picture-alliance Via Afp
OGLASIO SE TRENER

Vatreni uoči jubileja minutažu dobiva na kapaljku: ‘Ne zaboravite da je bio u nesvijesti čak 12 sekundi!‘

Trener Sebastian Hoeness hrvatskog reprezentativca koristi tek pred kraj utakmica
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2021. 20:48

Andrej Kramarić ove je sezone u 15 utakmica zabio četiri gola i upisao sedam asistencija i u normalnim bi okolnostima bio u početnoj postavi Hoffenheima, ali ozljeda glave koju je zaradio igrajući za reprezentaciju ga je u tome spriječila.

Najprije je propustio susret s Leipzigom, a onda u utakmicama s Greuther Fürthom i Frankfurtom dobio 33 pa 17 minuta. Kramarić dobiva minutažu na kapaljku zbog predostrožnosti, ali Nijemci su ga već očekivali u prvoj postavi nakon što je odradio puni trening cijeli prošli tjedan.

Ipak, trener Sebastian Hoeness ga je u igru ubacio tek pred kraj susreta s Frankfurtom. Svoju je odluku obrazložio nakon utakmice u kojoj je Hoffenheim slavio s 3:2.

"Još nije na 100 posto. Dobio je jako težak udarac u stopalo i do samog početka utakmice nije bilo sigurno ni da će biti na klupi", rekao je Hoeness pa dodao:

"Nemojte zaboraviti ni da je bio u nesvijest čak 12 sekundi prije samo tri tjedna i to isto moramo uzeti u obzir", rekao je trener Hoffenheima.

Kramarić je trenutno na 199 nastupa za Hoffenheim i u njima je zabio 99 golova, te upisao 43 asistencije. Uskoro ga čekaju jubilarni 200. nastup i 100. gol u dresu njemačkog prvoligaša.

Linker
26. travanj 2024 08:43