Andrej Kramarić
 ANKE WAELISCHMILLER/SVEN SIMON Dpa Picture-alliance Via Afp
SLAVLJE HOFFENHEIMA

VIDEO: Andrej Kramarić nakon 4 mjeseca konačno zabio! Gvardiol se ozlijedio u golijadi Leipziga

Hrvatski napadač sjajno se snašao i poravnao rezultat na 1:1 protiv Wolfsburga u Bundesligi.
Piše: Sportske novosti, HinaObjavljeno: 25. rujan 2021. 17:34

Konačno se otvorilo! Andrej Kramarić zabio je pogodak, prvi u službenoj utakmici ove sezone. Bilo je to u sudačkoj nadoknadi prvog dijela dvoboja 6. kola Bundeslige u kojem je njegov Hoffenheim dočekao Wolfsburg. Nije dobro krenulo, jer gosti su poveli golom Bakua u 25. minuti, no zato je hrvatski napadač taman pred poluvrijeme poentirao za 1:1.

Kramarić je tako pokrenuo svoj klub uslijed loše forme, budući da je Hoffenheim u zadnja četiri kola upisao dva poraza i jednako toliko remija. Nakon što su i danas gubili, bivši napadač Dinama, Rijeke i Leicestera postigao je prvi svoj pogodak nakon četiri mjeseca...

Kramarićev gol pogledajte OVDJE.

Kramarić je zadnji službeni gol prije ovoga postigao 22. svibnja, u posljednjem, 36. kolu prošlosezonske Bundeslige. Od tada do danas zabio je svega dva pogotka u jednoj prijateljskoj utakmici, a nismo ga dočekali među strijelcima niti u reprezentaciji.

Hoffenheim je na kraju slavio u utakmici sa 3:1.

U nastavku je Hoffenheim pogocima Baumgartnera (74) i Kaderabeka (86) došao do potpunog preokreta i gurnuo Wolfsburg prema prvom porazu.

Leipzig je kod kuće s čak 6-0 "isprašio" Herthu, a do 55. minute je za domaće igrao Joško Gvardiol, koji je teren napustio zbog ozljede.

Bayer Leverkusen je kod kuće svladao Mainz s 1-0 golom Wirtza, a pogodak Behrensa dva minuta prije kraja donio je pobjedu Union Berlinu protiv Arminie.

Eintracht i Köln su odigrali 1-1, a popodne je sraz dviju Borussija.

Vodi Bayern sa 16 bodova ispred Wolsburga (13) i Bayera (13), te Borussie Dortmund (12).

image
Kramarić protiv Wolfsburga
SofaScore

Grafika: SofaScore

Linker
11. svibanj 2024 14:44