FRANK HOERMANN/SVEN SIMON/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
Sané prekinuo šutnju

VIDEO: ‘Žrtva‘ Nenada Bjelice otkrila svoju stranu priče, a nedavno je na isti način udario suparnika na terenu

Ne zamjeram mu, već sam zaboravio tu scenu. Najvažnije je da smo pobijedili - rekao je Nijemac
Piše: Hina/SNObjavljeno: 25. siječanj 2024. 13:54

Nenad Bjelica, koji je u srijedu vodeći Union Berlin dobio crveni karton zbog naguravanja s nogometašem Bayerna, Leroyem Sanéom, rekao je da mu je žao zbog incidenta, ali da ga je igrač Bayern provocirao.

- Nalazio sam se u svom prostoru i htio mu dodati loptu. On me, međutim, odgurnuo. Na to sam, dakako, reagirao - rekao je Bjelica čije riječi za Sky Sports prenose španjolske novine Mundo Deportivo. Bayern je s 1-0 pobijedio Union Berlin, a glavni sudac Frank Willenborg je u 74. minuti isključio Bjelicu nakon što se naguravao sa suparničkim igračem Saneom. Sudac je njemačkom reprezentativcu dao žuti karton.

- Nije u redu to što sam učinio. To se ne može tolerirati, pa razumijem dobiveni crveni karton - izjavio je Bjelica - Ispričavam se svojoj momčadi. Ali samo njoj. Sanéu ne. Prišao mi je kako bi me provocirao - dodao je.

O cijeloj situaciji oglasio se i Sané.

- Zapravo sam htio vratiti loptu brzo u teren kako bismo započeli idući napad, ali onda se situacija brzo zakuhala, a on me zgrabio za lice. Ne zamjeram mu, već sam zaboravio tu scenu. Razumijem da je bio emotivan zbog situacije u našem kaznenom prostoru, najvažnije je da smo pobijedili - rekao je Nijemac.

Zanimljivo, Sané je sličnu stvar napravio suparniku na terenu, i to prije samo par mjeseci. Bilo je to u utakmici Njemačke i Austrije, a tada je udario Phillippa Mwenea i zaradio izravno isključenje.

Video tog incidenta pogledajte OVDJE.

Linker
27. travanj 2024 21:35