ALBERTO PIZZOLI Afp
KAKAV DEBAKL

Mourinho ovakav poraz ne pamti! Uništio ga je klinac koji je prije samo nekoliko dana igrao u Varaždinu

Junak utakmice bio je napadač koji ima 21 godinu, zabio je tri gola te imao tri asistencije
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2021. 20:44

Jose Mourinho doživio je jedan od najtežih poraza u svojoj bogatoj karijeri. Večeras je u Norveškoj, u utakmici Konferencijske lige, Bodo Glimt pobijedio njegovu Romu s velikih 6:1. Do ovog četvrtka najteži poraz Mourinho je doživio kao trener Real Madrida kada su 'kraljevi' poraženi s 5:0 u velikom El Clasicu.

Nije Mourinho na teren izveo najjaču momčad, ali izveo je dosta standardnih prvotimaca, a kad je u poluvremenu Roma gubila 2:1, uveo je tri nova igrača, a u 60. još dva.

U prvih 45 minuta Roma je gubila 2:1, a prije te 60. minute 3:1. Na kraju je s jakim snagama Mourinho primio tri nova gola za potpunu blamažu. Junak utakmice bio je Erik Botheim, napadač koji ima 21 godinu. Dečko je zabio tri gola, a tome je pridodao i tri asistencije. Zanimljivo je da je taj Erik Botheim nedavno igrao protiv U21 selekcije Hrvatske u Varaždinu i nikoga nije pretjerano impresionirao, a mladići Igora Bišćana slavili su 3:2.

image
ASATUR YESAYANTS Sputnik Via Afp

Nevjerojatna večer! Zanimljivo je da je taj Erik Botheim nedavno igrao protiv U21 selekcije Hrvatske nikoga nije impresionirao, a mladići Igora Bišćana slavili su 3:2.

- Odluka da se igra s ovom postavom je bila moja, tako da je i krivica moja. - rekao je nakon debakla Portugalac, ali se ipak i požalio na roster koji ima na raspolaganju:

- Nikada nisam skrivao činjenicu koliko je ova momčad limitirana. Imamo 13 igrača koji čine jednu momčad, dok su svi ostali na jednoj drugoj razini. Barem je pozitivno iz svega ovoga to što me sada više nitko neće pitati zašto uvijek koristim iste igrače - dodao je Portugalac.

Linker
11. svibanj 2024 03:01