VOJKO BASIC/CROPIX
POGLEDAJTE IZJAVU

Vukas: Igrači su spremni, jedva čekaju, atmosfera je odlična, imamo jednu veliku prednost...

‘Nema nikakve tajne, treba odigrati utakmicu na najvećem nivou i onda se možemo nadati uspjehu‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. rujan 2020. 19:47

Uoči utakmice sa Galatasarayom trener Bijelih Hari Vukas otkrio je gdje su njegove misli, kakva je atmosfera u svlačionici:

- Atmosfera je odlična, to su utakmice gdje igračima ne treba dodatni motiv. I moram vam reći, spremni su, jedva čekaju istrčati na teren – kazao je Vukas i dodao:

- Utakmica je važna za obje momčadi. Jedna je utakmica i zato očekujem da će moji igrači biti pravi i na pravi način se usprostaviti velikom protivniku.

Dobro poznajete Galatasaray, stvarali ste ovu momčad kao pomoćnik Tudoru prije tri godine.

- Dolazak ovdje budi pozitivne emocoije, jer gotovo godinu dana smo proveli u Galatasarayu. Međutim, moje misli su samo uz Hajduk i napravit ćemo sve da prođemo.

Može li se reći da Galatasaray ima slabe strane?

- Sve momčadi na svijetu imaju slabe strane, ali neću javno govoriti koje su to slabe strane Galatasaraya. Meni je bitno da naša momčad bude kompaktna, da bude hrabra prema naprijed. To mi je najvažnije.

Jedna utakmica je prednost za Hajduk?

- Činjenica da nema publike na velikom stadionu u Istanbulu naša je prednost. Puno će domaćinu nedostajati njegovi fanatični navijači i to je sigurno olakšavajuća okolnost za nas. Nema nikakve tajne, treba odigrati utakmicu na najvećem nivou i onda se možemo nadati uspjehu.

Linker
21. svibanj 2024 08:18