Dan Mullan/Getty Images
POSAO BI MOGAO BITI DOVRŠEN

HEROJ VATRENIH PRED VELIKIM POVRATKOM! Veliki trener još jednom je podvukao da ga želi dovesti odmah, stiže kao zamjena za prekaljenog topnika

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 09. svibanj 2020. 18:50

Već se nekoliko tjedana ime Marija Mandžukića, proslavljenog 33-godišnjeg napadača i bivšeg hrvatskog reprezentativca spominje u kontekstu povratka u Europu. Točnije, nije tajna da ga u svoje redove žele dovesti tri najbolja turska kluba.

Nećemo povlačiti paralelu s eventualnim imenovanjem Nenada Bjelice na mjesto trenera Fenerbahcea, iako je jasno da bi i njemu eventualno dobro došao, već ćemo se zadržati na onome što zadnjih dana objavljuju brojni talijanski mediji. Priča je sve povezanija s prvakom Galatasarayjem, a Mandžo je velika želja "Imperatora", Fatiha Terima.

Nakon što ga se Maurizio Sarri odrekao u Juventusu, napadaču rodom iz Slavonskog Broda nije bilo preostalo ništa drugo nego pronaći novu sredinu. Otišao je u Katar, u redove tamošnjeg Al Duhaila, ali nije se najbolje snašao.

Talijanski TuttoMercato piše o tome kako bi Mandžukić u Galatasaray stigao kao zamjena za Radamela Falcaa, godinu dana starijeg Kolumbijca. Nema nikakvih prepreka da se taj transfer i službeno dogodi.

Linker
26. travanj 2024 12:25