RONALD GORSIC/CROPIX
NAŠI MOGU ODAHNUTI

A sad po prolaz i treće pretkolo! Dinamo i Lokomotiva bez zaraženih koronom uoči europske premijere

Predstavnici u Ligi prvaka su ispoštovali UEFA-inu proceduru i odradili dva testa na koronavirus.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2020. 12:13

Dinamo će u prvom, i ove sezone jedinom susretu 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka igrati protiv rumunjskog Cluja. Bit će to dvoboj koji će se odigrati na gostovanju, pod okriljem stadiona Constantin Radulescu u rumunjskom gradu. Moglo je na tom putu biti nekoliko prepreka, a jedna od njih, koronavirus, to neće biti.

Naime, Modri su jutros na adresu kluba dobili službene rezultate drugog testiranja igrača na prisutstvo virusa COVID-19. Rezultati su odlični. Niti igrači, a niti itko od delegacije s koronom nema problema. To znači da će se momčad hrvatskog prvaka, kako je bilo i planirano, u utorak ujutro zaputiti prema istoku Europe gdje će krenuti Dinamova ovosezonska europska priča.

Lokomotiva je također na svojim stranicama, dva dana prije dvoboja protiv bečkog Rapida u Kranjčevićevoj objavila da su svi njeni igrači negativni na drugom testiranju. Bilo je problema u klubu s Kajzerice, bilo je u jednom trenutku čak četiri zaražena, no očito je da su tu nezgodnu koronu u zadnjih desetak dana preboljeli baš svi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 15:26