INSTAGRAM
NOVI IZAZOV

Foto: Čolak privatnim avionom stigao u Grčku na potpisavanje ugovora života! Dočekali ga i navijači!

Prvi strijelac HNL-a trebao bi u ponedjeljak biti predstavljen službeno kao novi igrač PAOK-a
Piše: SNObjavljeno: 20. rujan 2020. 21:33

Antonio Mirko Čolak stigao je u Grčku gdje će nakon liječničkog pregleda potpisati ugovor za grčki PAOK. Riječ je o transferu vrijednom tri milijuna eura, a cijeli posao trebao bi biti služeno potvrđen u ponedjeljak.

Najbolji strijelac HNL-a prošle sezone upravo se na Instagramu pohvalio letom privatnim avionom u Solun, a u Grčkoj je dočekan i od strane navijača koji su jako poznati, tipično temperamentni - mediteranski.

HNK Rijeka će za Čolaka dobiti tri milijuna eura i 15 posto od idućeg transfera, a sada već bivši igrač Rijeke, potpisat će trogodišnji ugovor težak 450.000 eura po sezoni. Na zadovoljstvo trenera Abela Ferreire koji je inzistirao na dovođenje Čolaka.

View this post on Instagram

On my way...⚫️⚪️

A post shared by Antonio Colak (@antonio_colak) on

Zanimljiva je priča kako je PAOK zagrizao za - Čolaka. Vranješ i Miočić gledali su sa sportskim direktorom grčkog kluba utakmicu Rijeke i Istre 1961. u posljednjem kolu prošlog prvenstva, kada je Čolak zabio četiri komada i postao prvi strijelac lige, osvojio Žutu majicu Sportskih novosti.

Šef skauta PAOK-a nije ga imao na radaru, ali priča se zakotrljala do - realizacije.

Grčki doprvak u utorak u Krasnodaru igra prvu utakmicu playoffa Lige prvaka. Uzvrat će 30. rujna u Solunu i tada će Čolak biti na raspolaganju Ferreiri.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. svibanj 2024 03:22