Dieye Matar
 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
SuperSportske HNL fantasy

Danas počinju nova nova uzbuđenja u HNL-u, evo kako ‘fantasysta‘ odrađuje posljednje pripreme za 11. kolo

I ovoga nas vikenda čeka pregršt HNL-uzbuđenja. Zaigrajte HNL Fantasy!
Piše: PromoObjavljeno: 01. listopad 2021. 12:57

Petak je, dan za odraditi posljednje pripreme i slaganje SuperSportske HNL fantasy momčadi. Naš “fantasysta” je već odradio jutarnju lektiru uz kavu prije posla i priprema se s mišlju o jednoj jako zanimljivoj utakmici koja će se odigrati danas u 18 sati na stadionu Šubićevac.

Šibenik, koji igra treći od 5 uzastopnih HNL dvoboja na domaćem terenu, dočekuje Goricu, koja je u posljednje 3 šokantne utakmice upisala samo 1 bod. Goričani su u tom nizu prvo s Dragovoljcem odigrali 2-2, u utakmici u kojoj su vodili do nekoliko minuta prije kraja susreta. Zatim su u posljednja 2 susreta protiv Osijeka i Rijeke u nekoliko navrata vodili pa izgubili u 93. i 92. minuti susreta. Rendulićeve trupe će sigurno biti jako motivirane, baš kao i domaćini koji se nadaju da bi u 3 domaća susreta zaredom mogli osvojiti bodove koji će im omogućiti mirnu plovidbu kroz Scile i Haribde domaće nogometne sezone.

image
Parovi 11. kola
SUPERSPORTSKE

“Fantasysta” razmatra sve opcije pa pregledava i ostale susrete. Lokosi koji su, također, u negativnom nizu od 5 utakmica bez pobjede idu na noge Zekićevom Slavenu, koji još čeka prvu pobjedu s novim trenerom na kormilu. Dinamo nakon odlične partije i pobjede na europskom gostovanju u Genku dočekuje Dragovoljac. Momčad iz zagrebačkog Sigeta nada se sačuvati živu glavu na gostovanju u Maksimiru, a priliku vidi u Dinamovom putovanju u Belgiju te ipak ponešto izmijenjenom sastavu u odnosu na nominalno udarni. Našem “fantasysti” u oko upada i Derbi Della Učka između Istre i Rijeke u kojem uvijek bude vatrometa. Za kraj nam ostaje i derbi kola između Osijeka i Hajduka koji se bore za visoka mjesta na ljestvici. U prvom susretu koji je odigran na Poljudu Hajduk je dominirao, ali je Osijek pokazao da je ozbiljna ekipa te je pobijedio u jednoj vrhunskoj utakmici. Ovo je jedan u nizu velikih testova za “Bile” koji još traže prvu pobjedu protiv 3 najveća rivala ove sezone.

image
SUPERSPORTSKE

Za kraj “fantasysta” studiozno proučava prošlo fantasy kolo u kojem se, kao i na gostovanju u Belgiji, najviše istaknuo Bruno Petković. Uz pogodak i asistenciju prikupio je 12 fantasy bodova i tako sebi osigurao titulu IGRAČA 10. KOLA. No, prije nego krene u slaganje momčadi, naš “fantasysta” mora provjeriti još jednu stvar, a to je popis suspendiranih igrača za ovo kolo. Zanima ga na koga neće moći računati u svojoj fantasy momčadi. Pa eto, sad kad imaš sve informacije, budi i ti kao naš “fantasysta” i složi svoju SuperSportske HNL fantasy momčad, jer ikonski je pratiti i voljeti HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 02:40