POGLEDAJTE DAME!

Deset djevojaka ušlo u povijest Kutije šibica! Momci iz Ludnice jedva pobijedili 7:5!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2011. 14:01

Ludnica i ove godine ima respektabilnu momčad u kojoj prednjače malonogometaši Novog Marofa, ali i velikonogometna imena poput Kukeca, Jugovića ili Peka koji je lani bio najbolji strijelac turnira. Snažna Ludnica u 1. kolu morala je zaigrati protiv Office shoesa, simpatične i zgodne momčadi čije je boje branilo 10 ljepuškastih djevojaka.

Ludnica je, naravno, igrala u prvoj brzini, pa konačni rezultat 7:5 ne odaje što se događalo na parketu. Igrači Ludnice 40 minuta morali su stajati na parketu, micati se kako bi djevojke postigle što više pogodaka. Dobar dio publike napustio je tribine tijekom susreta. No, što da je Ludnica bila ozbiljna? Ovaj bi dvoboj realno završio sa 50-ak pogodaka u mreži Office shoesa, a Ludnica bi odmah dobila i najboljeg strijelca turnira. Tomislav Pek ovako je postigao “samo” četiri pogotka, koja će mu bitno pomoći u novom pohodu na titulu najboljeg strijelca turnira. Mogu li se ti pogoci ravnopravno mjeriti s onima drugih igrača? Naravno da ne mogu. A Pek je, bez dvojbi, samo na ovoj utakmici mogao postati najbolji strijelac u povijesti Kutije šibica.

Djevojkama iz Office shoesa sve čestitke, zabavile su gledatelje, te prije svega napravili veliku reklamu za svoju firmu. A ta je reklama “koštala” samo 1.250,00 kuna. Ipak, one su trebale biti dio nekog atraktivnog ili humanitarnog dijela turnira.

Organizatori turnira tvrde kako bi se u gore navedeni članak 5. propozicija za Kutiju sljedeće godine mogao uvesti dodatak prema kojemu bi Kutija i službeno postala 'muški turnir’. A time bi 10 djevojaka iz Office shoesa ušle u povijest kao jedine igračice u povijesti Kutije...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 08:44