RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
SVI MOGUĆI SCENARIJI

Dinamo neće biti kažnjen zbog teških optužbi nakon derbija s Hajdukom? ‘Klubove se za to ne kažnjava‘

‘Radim na tome, vidjet ću ima li temelja za prijavu, nije kasno, to ne zastarijeva‘, kaže Brezni.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 29. siječanj 2021. 09:02

Hoće li Hrvatski nogometni savez kazniti Dinamo zbog oštrog priopćenje i izjava nakon derbija s Hajdukom?

- HNS ima Kodeks po kojem se moraju ponašati sportski djelatnici, dok klubove ne kažnjava za izneseno mišljenje u priopćenju. Zasad nije bilo prijava protiv bilo koga od nogometnih aktera koji su proteklih dana govorili u medijima. Radim na tome, prikupljam dokumentaciju, vidjet ću ima li temelja za prijavu, nije kasno, to ne zastarijeva - kazao nam je povjerenik za natjecanje Josip Brezni, dodajući:

- Nisam sklon tek tako podnositi prijave, niti mislim da akteri u nogometu nemaju pravo reći da su nezadovoljni nekim sudačkim odlukama, ali treba vidjeti je li tko prešao granicu.

Nenad Črnko, predsjednik Gorice i član IO-a HNS-a, raspalio je žaleći se kako ne razumije zašto nekome nije u interesu da sve bude čisto i više se klubova bori za naslov prvaka, direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović opravdano je ukazao na pogreške arbitara na štetu njegova kluba, da bi Zoran Mamić započeo Dinamovu paljbu. Jesu li koristili zabranjeni vokabular, sada analizira Brezni.

O onima koji su kao Črnko i Mamić članovi tijela HNS-a odlučivala bi Disciplinska komisija. Osim Breznog, prijavu može napisati bilo tko iz nogometne organizacije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 15:58