NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
NOVOSTI IZ MAKSIMIRA

Dinamov kapetan opet ozlijeđen, ali stisnut će zube, sprema li Krznar iznenađenje s Ivanušecom!?

Kakva je u Maksimiru situacija s ozljedama? Ima dobrih i lošijih vijesti...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. studeni 2021. 23:21

Jedna od tih manje dobrih jest da je Arijan Ademi opet ozlijeđen.

U Šibeniku nije igrao, odmarao ga je Krznar, s obzirom da mu je protiv Genka ponovno stradao gležanj. Ne bi trebalo biti ovog puta nešto dugoročno, no nije sasvim zdrav, to je očito.

- Ademi opet vuče tu ozljedu gležnja, ponovno mu je igrač pao na tu nogu. Ali, vjerujem da će stisnuti zube i da će biti na raspolaganju - kaže Krznar, koji je otkrio i one bolje vijesti.

- Svi su raspoloživi, ali ne mogu svi biti u kadru. Čop i Jurić krenuli s momčadskim treningom!

Možda i Deni Jurić dobije koju minutu protiv Rijeke nakon duge, dvomjesečne stanke.

Kakav će Dinamo istrčati protiv Rijeke, teško je predvidjeti, sprema li Krznar kakvu novost, nešto čime bi mogao iznenaditi Rijeku, jer nakon dva remija s puno pogodaka, možda i treba nešto promijeniti. Bit će zanimljivo vidjeti na kojoj će poziciji zaigrati Luka Ivanušec.

Dosta ove sezone mijenja mjesta, najčešće je na desnom krilu, iako nije tajna da on najviše voli i želi igrati u sredini, bliže golu. Možda je Luka i očekivao da će, nakon odlaska Majera, baš on zauzeti njegovo mjesto, no, nekako se ipak tu ustalio Bruno Petković. Isto tako, Ivanušec i s krila više ulazi u sredinu i šesnaesterac, manje igra 'pravo' krilo. Uostalom, to je i pozicija na kojoj je došao do reprezentacije i na kojoj ga vidi Zlatko Dalić, konkurencija u sredini veznog reda puno je šira, tamo će se teško izboriti za mjesto među Vatrenima.

U Šibeniku je Ivanušec igrao na lijevoj strani i bio je to pun pogodak, bio je igrač utakmice, nakon nekoliko utakmica koje je, svjestan je toga i sam, odigrao ispod svoje razine, na Šubićevcu je ponovno bio jako Krznarovo oružje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 02:06