Screenshot
INTENZIVNA ISTRAGA

DORH pozvao Mamića na razgovor: Morat će objasniti odakle mu policijski dosjei!

Izvršni predsjednik Dinama se u HTV-ovoj emisiji pohvalio kako posjeduje policijske dosjee
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 19. prosinac 2011. 16:36

ZAGREB - Nakon što se izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 javno pohvalio da posjeduje izvatke iz policijske evidencije o nekim članovima vodstva Bad Blue Boysa i inicijative Zajedno za Dinamo, te je čak i pročitao neka od kaznenih djela za koje su oni svojedobno prijavljivani, čini se da će svoj postupak morati objasniti istražiteljima, piše tportal .

Kako tportal doznaje, Državno odvjetništvo već u ponedjeljak ujutro uputilo je Mamiću službeni poziv na razgovor, na kojemu bi trebao objasniti tko mu je dostavio sporne dokumente.

Policija, naime, sumnja kako je riječ o kaznenom djelu odavanja službene tajne.

- Sasvim sigurno istraga će uključiti i razgovor s gospodinom Mamićem, pronalazak dokumenata koje je pokazivao i utvrđivanje izvora - izjavio je glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec, koji je za Media servis potvrdio kako se nad Zdravkom Mamićem provodi intenzivna kriminalistička istraga.

- Ovo su policijski dosjei od gospode koja to hara i koja to rade. Razbojništvo, oštećenje, otuđivanje stvari, narušavanje javnog reda i mira. Evo Thomas Bauer - prometna nesreća s materijalnom štetom, remećenje javnog reda i mira, teška krađa s provaljivanjem - rekao je Mamić tijekom gostovanja kod Aleksandra Stankovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 14:28