SLUČAJ RUKAVINA

Hajduku, Šibeniku, Međimurju i HD-u ponovno suspenzija! Karlovcu prijeti diskvalifikacija

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 03. svibanj 2012. 21:40

Hajduk, Šibenik, Karlovac, Međimurje i Hrvatski dragovoljac ponovno su pod suspenzijom! Disciplinska komisija HNS-a odbila je prigovore spomenutih klubova. No, povoljna je okolnost što suspenzija počinje teći tek zaprimanjem odluke Disciplinske komisije, a to bi se trebalo dogoditi – u ponedjeljak , prenosi Slobodna dalmacija.

U Hajdukovom slučaju sporna je odšteta Šibeniku za Antu Rukavinu (3,4 milijuna kuna). Šibenik ima nepodmirene obveze prema sedmorici igrača (Jakoliš, Kartelo, Fuštar, Čulić, Šubić, Medvid, Blažević). Karlovac je dužan desetorici (Pilipović, Leko Stambolija, Ottochian, Perecki, Beblek, Zgrablić, Lovrić, Novaković, Budimir).

Hoće li Hajduk i Šibenik uopće podmiriti svoje obveze do kraja prvenstva? Naime, ukoliko ne odigraju posljednje kolo Prve HNL, praktički im se ništa ne može dogoditi osim gubitka utakmice (0:3) i bodova. Teža je situacija s Karlovcem koji je već ''eskivirao'' jednu utakmicu i prijeti mu diskvalifikacija i selidba u županijski rang natjecanja.

Zbog slabe organizacije, odnosno navijačkih nereda na utakmicama polufinala Kupa kažnjeni su Zagreb i Dinamo. Zbog bakljade svojih navijača Zagreb je kažnjen s 15.000, a Dinamo 30.000 kuna budući da su BBB bacali baklje u oba polufinalna susreta.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 13:12