Mirko Barišić i Vlatka Peras će uz Darija Šimića voditi Dinamo

 JAKOV PRKIC Cropix
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Dan nakon povijesnog događaja u Sheratonu oglasili se iz Dinama, spomenulo se i sazivanje nove Skupštine

‘Klub i dalje ima kontinuitet rada i osobe ovlaštene za zastupanje‘, stoji u priopćenju
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2023. 09:45

Službenim priopćenjem oglasili su se iz redova Dinama nakon burne sjednice Skupštine ovoga četvrtka u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Redovita Skupština GNK Dinamo prekinuta je zbog nedostatka kvoruma napuštanjem dijela članova Skupštine. Skupština dalje nije mogla donositi pravovaljane odluke te je Sjednica prekinuta. Klub će do daljnjega voditi predsjednik Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras i član Uprave Dario Šimić.

Bez obzira na današnju situaciju klub će nastaviti sa svojim radom. Predsjednik kluba Mirko Barišić najavio je izmjene i dopune Statuta kluba.

Klub i dalje ima kontinuitet rada i ima osobe ovlaštene za zastupanje i vođenje poslova.

Predsjednik Barišić u primjerenom će roku sazvati Skupštinu čim procijeni da su za to stečeni uvjeti", stoji u priopćenju.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Sram me je ovoga što se događa u Dinamu! Bit će posljedica, ali za te ljude ovo je očito samo igra". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao sva događanja na Skupštini Dinama u podcastu ‘VAR soba‘. Sve ostalo o komešanjima u Dinamu, o tome što bi Dario Šimić mogao promijeniti u Maksimiru i koji mu je klub uzor, kao i najavu cijelog 25. kola SuperSport HNL pogledajte u novom izdanju podcasta posvećenog hrvatskom nogometu:

Linker
05. svibanj 2024 02:18