Vrijednost Martina Ojede po Transfermarktu iznosi 6 milijuna eura

 JUAN MABROMATA Afp
ZA NJEGA NEMA PREDAJE

Na svu silu želi doći na Maksimir: Igrač od 6 milijuna eura zbog Dinama bojkotira pripreme!

Modri su možda odustali od Ojede, ali on još nije odustao od Dinama, to je očito.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 23. siječanj 2022. 14:57

U Maksimiru polako zaboravljaju Martina Ojedu, Argentinca koji je već jednom nogom bio u Dinamu, ali je njegov klub Godoy Cruz u zadnji tren promijenio planove, izigrao dogovor i odlučio da Ojedu želi zaržati do ljeta.

Međutim, kao što znamo, to je naljutilo Ojedu, koji je otad u sukobu s klubom, ne želi trenirati, nadajući se da će ga Godoy Cruz na kraju pustiti u Dinamo. U Godoyu su se, pak, nadali da će se Ojeda predomisliti i slomiti, da će uvidjeti da nema drugog izlaza nego trenirati i nastaviti igrati do ljeta pa onda napustiti Argentinu.

image
ALE CABRAL Agif Via Afp

Tako su zadnjih dana stizale iz tog kluba vijesti da će se Ojeda, koji je u međuvremenu bio u izolaciji zbog korone, priključiti početkom tjedna klupskim pripremama. No, on ne odustaje.
Naime, Godoy će idućih nekoliko dana boraviti izvan svoga kampa i grada, momčad je otputovala 500-tinjak kilometara od Godoya da bi odigrala dvije zadnje pripremne utakmice, u utorak i petak. Na put su otišla čak 32 igrača, ali među njima nema Ojede. On je ostao kući, još uvijek pritišće klub da ga pusti u Dinamo. Modri su možda odustali od Ojede, ali on još nije odustao od Dinama, to je očito.

Hoće li ipak uspjeti u naumu i natjerati Godoy Cruz da popusti ili će ipak popustiti on, vidjet ćemo. Dinamo još nije doveo igrača na toj poziciji, dakle, mjesto mu je još otvoreno.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. svibanj 2024 00:42