ZELJKO HAJDINJAK Cropix
PRIJATELJSKI SUSRET

Nova prilika za navijače: Dinamo utakmicu igra i na Praznik rada

Nakon susreta, Plavi će ostati na druženju s domaćinima i navijačima
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 29. travanj 2024. 07:52

U srijedu, na Praznik rada, Dinamo će gostovati u Sesvetama i odigravanjem prijateljske utakmice s domaćinom uveličat će dan NK Sesvete.

Na toj će utakmici trener maksimirskoga kluba Sergej Jakirović dati priliku igračima koji su dosad imali manju minutažu, kao i mlađim igračima (2005. i 2006. godište) koji bi mogli konkurirati za prvu momčad. Nakon utakmice, Plavi će ostati na druženju s domaćinima, bit će to prilika za brojne Dinamove navijače iz Sesveta da provedu vrijeme sa svojim nogometnim ljubimcima.

Za vikend, pak, Dinamu slijedi najvažnija utakmica prvenstvene sezone, dvoboj šampionske težine s nogometašima Rijeke, koji je zakazan za 5. svibnja s početkom u 19.30 sati na rujevičkom stadionu, a na tu utakmicu plava momčad dolazi s osam uzastopnih pobjeda. Naime, nakon onog teškog poraza u Solunu od PAOK-a 14. ožujka rezultatom 1:5, koji je značio i oproštaj od Konferencijske lige, Dinamovi su nogometaši redom pobjeđivali Rudeš (3:0) i Hajduk (1:0) u prvenstvu, potom je Hajduk pao i u Kupu, također s 1:0, a nakon toga su uslijedile nove pobjede u SuperSport HNL-u i to protiv Istre 1961 (4:1), Gorice (2:0), Varaždina (2:1), Lokomotive (1:0) i ponovno Varaždina (1:0).

Linker
29. travanj 2024 07:53