GORAN MEHKEK Cropix
BUJICA UVREDA

Doznajemo što je sve Leko izgovorio glavnom sucu: ‘Go*** ćelavo, mišu mali, j**** te u usta!‘

Burno je bilo prije poluvremena Superkupa između Dinama i Hajduka kad je isključen trener Bijelih
Piše: SNObjavljeno: 15. srpanj 2023. 23:14

Dinamo je pogotkom Martina Baturine u Superkupu slavio protiv Hajduka 1:0 i novim trofejom otvorio nogometnu sezonu.

Utakmica će se, između ostalog, pamtiti po incidentu iz 45. minute kad je trener Bijelih Ivan Leko najprije dobio žuti, a zatim isključujući crveni karton zbog prigovora glavnom sucu Dariju Belu.

- To je smiješno! Pomoćni sudac je svirao korner, a glavni je htio ispasti pametan. Kao, on je bolje vidio od pomoćnog suca. Reagirao sam, zaslužio sam žuti karton, ali crveni nisam zaslužio. Ništa ja gospodinu sucu nisam rekao na terenu, a dao mi je crveni. Glumio je autoritet. Došao sam ovdje prije 6 mjeseci, sve sam hvalio, a ovaj je danas došao glumiti frajera. Bezveze, za ovo se nikad nigdje ne daje žuti karton, on je dao i ispao ponosan. Sad će mi vjerojatno dati 10 utakmica kazne - komentirao je Leko pred kamerama Max Sporta.

U sučevoj izvještaju nakon utakmice stajalo je pak sljedeće obrazloženje:

"Glavni trener: Leko Ivan u 45.+1. min. Zbog psovanja suca riječima "marš u p**** materinu!" Nakon toga na poluvremenu utakmice po dolasku u svlačionicu nastavio je vrijeđati uz izrazito agresivno ponašanje, u čemu je spriječen od strane redara, uz riječi "Smeće jedno! Mišu mali! J**** te u usta go*** ćelavo!"

Linker
04. svibanj 2024 06:16