Igor Angelovski

 DAMIR KRAJAC Cropix
DOGOVOR JE VEĆ PAO

Ekspresni odlazak iz hrvatskog nogometa: Ako ne pobijedi Hajduk ili Slaven, napušta HNL!?

Predsjednik Nenad Črnko je cijelu subotnju večer proveo s trenerom, moglo je tu doći i do razlaza...
Piše: Toni RoićObjavljeno: 25. listopad 2022. 06:26

Sanjali su Velikogoričani uoči gostovanja kod Lokomotive da će se pobjedom približiti domaćinima na bod zaostatka, ali san se deveti put u ovom prvenstvu pretvorio u noćnu moru i nakon poraza 1:2 sada je razlika sedam bodova. Tablica ne laže i Gorica je prvi kandidat za ispadanje, makar su joj ostale 23 utakmice da takvu prognozu demantira.

U Kranjčevićevoj je viđeno očajno prvo poluvrijeme s primljenim jednim golom i nešto bolje drugo, koje je zasladio efektni pogodak Tonija Fruka u stilu Kristijana Lovrića, ali nije bilo dovoljno niti za bod. U 74. minuti izgubljena lopta i “kameni svatovi” u zadnjoj liniji dopustili su da Silvio Goričan pogodi za pobjedu Lokomotive. Nekoliko minuta prije kraja Suk i Pršir su zasmetali jedan drugom i tako je propala najbolja šansa za izjednačenje.

Loši na tribinu

Pokušao je Angelovski na početku utakmicu s dva napadača (Deni Jurić, Vujnović) i s tri igrača u zadnjoj liniji, ali baš su Steenvoorden, Jovičić i Krizmanić bili najlošiji na terenu. Uzalud je Makedonac poslije utakmice branio pojedince i krivce za primljene pogotke, pozivajući se na momčad i njezine slabosti da ne može kvalitetno odigrati svih 90 minuta, to je samo psihološki blef i izbjegavanje odgovornosti. Oni koji su loši moraju na klupu i tribinu jer u suprotnom nema spasa!

Zato je predsjednik Nenad Črnko cijelu subotnju večer proveo s trenerom, moglo je tu doći i do razlaza, ali je načelno dogovoreno da Angelovski ostaje za utakmice s Hajdukom i Slavenom Belupom, koje su na rasporedu u srijedu i nedjelju.

Ne pobijedi li barem u jednoj, bit će to gotovo sigurno i kraj njegova mandata na klupi Gorice...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 15:12