Lukša Jakobušić

 TOM DUBRAVEC Cropix
NAPUSTIO POLJUD

Jakobušić službeno ‘bivši‘, evo kojim se riječima predsjednik kluba oprostio od Hajduka

‘U njegovom mandatu Hajduk je napravio značajan iskorak u svim sportskim i poslovnim segmentima‘
Piše: SNObjavljeno: 08. travanj 2024. 15:06

Odlukom Hajdukova Nadzornog odbora, Lukša Jakobušić od danas više nije predsjednik Uprave, a tu je funkciju obnašao zadnjih tri i pol godine.

- Zahvaljujem svim ljudima u Klubu, svima s kojima sam u protekle tri i po godine surađivao, a posebno navijačima na ljubavi i strasti. Kao svaki hajdukovac, podržavam sve odluke u interesu Kluba - istaknuo je Jakobušić na odlasku.

"U njegovom mandatu Hajduk je napravio značajan iskorak u svim sportskim i poslovnim segmentima, bilo organizacijski ili rezultatski. Nakon dugog niza godina osvojena su dva kupa u seniorskoj konkurenciji, dok je juniorska momčad napravila najveći rezultat u povijesti Akademije, ali i hrvatskog klupskog nogometa u europskim natjecanjima igrajući finale Lige prvaka mladih uz veliku promociju mladih igrača. Za vrijeme njegovog upravljanja višestruko je povećana tržišna vrijednost prve momčadi te konkurentnost u domaćim natjecanjima. Svakako u poslovnom segmentu valja zabilježiti nikad veći iskorak u marketinškom dijelu i digitalnoj transformaciji poslovanja, a broj članova prešao je brojku 100 tisuća što je najveća zabilježena brojka u 113. godišnjoj povijesti kluba.

Gospodinu Lukši Jakobušiću zahvaljujemo na iznimnom doprinosu koji je napravio za Hajduk od svog dolaska na mjesto predsjednika Uprave. Želimo mu puno sreće i uspjeha na privatnom i poslovnom planu", stoji na stranicama Hajduka.

Linker
04. svibanj 2024 04:46