TOM DUBRAVEC Cropix
Mladi heroji Hajduka

Najava kakva se čekala: ‘San svih Splićana je izaći pred Torcidu i pobijediti, ali nećemo stati na ovome‘

Voditelj Akademije Boro Primorac misli da su Bijeli malo previše respektirali Građane
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. veljača 2023. 21:07

Nakon velike pobjede Hajduka nad Manchester Cityjem (2:1) u osmini finala juniorske Lige prvaka na Poljudu, oglasio se Boro Primorac, voditelj Akademije Hajduka.

- Teška utakmica, težak protivnik, ali svaka čest igračima i trenerima. Pružili su maksimum, dobili smo City, ali nije još gotovo. Imamo sada Dortmund. Naplatio se rad u Akademiji i treba nastaviti - kazao je Primorac.

image

Boro Primorac (lijevo)

TOM DUBRAVEC Cropix

Koliko startna postava sa dva igrača 2006. godište naspram primjerice trojice igrača 2003. godište koje je imao Manchester City u sastavu, govori o sustavu rada u Hajduku?

- Govori da imamo dobru selekciju, da imamo dobre trener i talente. Mislim da možemo i još bolje igrati, jer malo smo previše dali respekta Manchester Cityu što je s druge strane i normalno s obzirom kakva je ekipa.

Kapetan Mateo Jurić Petrašilo naglasio je kako mu se ispunio san zaigrati pred velikim brojem navijača.

image

Mateo Jurić Petrašilo (desno)

TOM DUBRAVEC Cropix

- Znali smo će biti ovakva utakmica, gosti su imali posjed, a mi smo se branili i uz pomoć publike smo dobili. Ovo je san snova svih nas koji živimo u Splitu i okolici, izaći pred Torcidu i dobiti veliku utakmicu. Nećemo sada razmišljati o Borussiji, prvo je Slaven Belupo na redu - kazao je kapaten Bijelih.

Strijelac Roko Brajković dugo će pamtiti pogodak Cityu.

- Ponosni smo na naš rezultat, vjerujem da su ponosni i svi koji vole Hajduk. I nećemo stati na ovome. Zabio sam pogodak Manchester Cityu, a nisam očekivao moram priznati. Iz njihove pogreške je došao zgoditak. Mislio sam hoću li krenuti naprijed, ali isplatilo se na kraju.

image

Roko Brajković

TOM DUBRAVEC Cropix

Linker
16. svibanj 2024 09:25