Pripadnici Torcide

 Vojko Bašić/Cropix
‘MONSTRUOZNA TVOREVINA‘

Navijački rat uoči derbija, Torcida žestoko uzvratila Boysima: ‘Možete samo cijukati iz svojih rupa‘

Dok Boysi pozivaju članove na masovni odlazak u Split, navijači Bijelih najavljuju veliki korteo
Piše: SNObjavljeno: 29. travanj 2023. 07:13

Uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa, koji se u nedjelju u 18 sati igra na Poljudu, na društvenim mrežama zahuktao se rat između dviju navijačkih skupina, Bad Blue Boysa i Torcide.

Boysi su prije dva dana poslali poziv svojim članovima da masovno pohode utakmicu u Splitu i proslave moguće Dinamovo osvajanje naslova prvaka, uz poruku da za "ove bijednike dolje nema većeg poniženja od toga da nas gledaju kako slavimo u njihovoj kući".

Torcida je na to uzvratila priopćenjem u kojem ističu da Hajduk u nedjelju igra protiv "monstruozne tvorevine sa bjeguncima, pandurima i njihovim lutkama na koncu kao zaštitnim licima".

"Ti i takvi, kao i oni koji s njima slave, mogu samo cijukati iz svojih rupa dok smo god štit svome Hajduku i gradu", dodali su.

Navijači Bijelih usput su pozvali na okupljanje i zagrijavanje na Pjaci u nedjelju u 15.30, odakle će u korteu krenuti prema Poljudu.

"Na tribini smo svi sa šalovima minimalno sat vremena prije utakmice radi koreografije! Zagrmimo i nek sve drhti pred nama!", zaključili su uz poruku "Hajduk iznad svega, Torcida ispred svih".

Linker
29. travanj 2024 02:27