TOM DUBRAVEC Cropix
BIJELE ZAVRZLAME

Što se događa na Poljudu? Na pomolu veliki preokret: U Hajduku bi ipak željeli da Nikoličius ostane

On je sam smatrao kako je podnošenje ostavke na ovaj način ispravan čin
Piše: SNObjavljeno: 11. travanj 2024. 12:39

Nije ni izašla vijest o ostavci Mindaugasa Nikoličiusa, a sada su stigle nove informacije. Provjerene iz nedvojbeno dobro obaviještenih izvora.

A informacija je da Nikoličius odlazi, ali i ne odlazi. Odnosno, kao u Smogovcima, on je tu, nije tu, ali je tu. Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, na Nikoličiusa se u cijeloj ovoj strci oko sloma Hajdukovih ambicija, odlazaka predsjednika uprave Lukše Jakobušića i trenera Mislava Karoglana, također slio nevjerojatni pritisak, a on sam je smatrao kako je podnošenje ostavke na ovaj način ispravan čin.

image
PAUN PAUNOVIC Cropix

No, prema novim informacijama članovi Nadzornog odbora Hajduka i nisu nezadovoljni njegovim radom i učinkom, naprotiv. Vjeruju kako bi njegov ostanak bio dobar za Hajduk, no to je sada u ingerenciji tog novog predsjednika uprave, ma tko on bio. Uglavnom, želja sada postoji da taj novi ‘as‘ pokuša s Nikoličiusom ispregovarati - ostanak.

Pitanje je koliko je sve ovo potrošilo sportskog direktora Hajduka, bivšeg? Ili sadašnjeg? Možda budućeg? U kolopletu svakakvih situacija koje smo uz Hajduk doživjeli, ova je ipak nova, a mislili smo da je to nemoguće.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 15:21