Nikola Kalinić u prosincu 2013.

 JAKOV PRKIC/CROPIX Cropix
JE LI TO SADA - TO?

Velika želja Hajduka ostaje daleko od Poljuda? Jedan je veliki problem na putu ex-Vatrenog prema Splitu

Lako je moguće da je Hajduk završio s ulaznim transferima za ovu zimu.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 01. veljača 2022. 07:06

Dolaskom Ferra i Mikanovića, te ranije angažiranog Lukasa Grgića, lako je moguće da je Hajduk zaključio ulazne transfere ove zime.

Da, ostao je Nikola Kalinić kao velika želja, međutim, početkom veljače razvidno je da je veliki jaz između želja i mogućnosti. Premda je Kalinić izrazio želju za povratkom, ugovor s Veronom ipak se svakim danom pokazuje kao sve veća prepreka za realizaciju posla. Verona nije uzela zamjenu za Kalinića, a samim time je klub kojeg s klupe vodi Igor Tudor potvrdio da nema namjeru pustiti Kalinića prije isteka ugovora ovog ljeta.

Jasno, nikada nije kraj dok se ne završi mercato u HNL-u koji traje do 15. veljače, međutim, protokom vremena sve su manji izgledi da će se Kalinić ove zime vratiti u Hajduk. Zasad je sigurno da će biti u konkurenciji za momčad Verone u nedjeljnom ogledu kontra Juventusa u Torinu. Pratit će se situacija, ali jasno je da je Kalinić sve dalje od povratka na Poljud. Morat će se Bijeli s aktualnim napadačkim kadrom nastaviti boriti na dva kolosijeka u nacionalnom okviru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 18:49