Tko će pobijediti u dvoboju Malenice i Livaje u nedjelju?

 JOSKO SUPIC Cropix
ZAGREPČANIN U GLAVNOJ ULOZI

Neuspjesi Vatrenih su za nama, vraćemo se HNL-u. Evo tko sudi derbi kola između Hajduka i Osijeka

Prva utakmica je na rasporedu već u petak, a posljednja je vjerojatno najuzdbuljivija
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2023. 11:30

Reprezentativna pauza je završila, vraća se klupski nogomet, samim time i SuperSport HNL. Neuspjesi Vatrenih malo su skrenuli pažnju s domaćeg prvenstva u kojem smo na početku prvenstva imali dosta uzbuđenja, a trenutno je na vrhu Rijeka s 22 boda, jednim više od Hajduka i tri od Dinama od kojeg ima utakmicu više.

Već u petak utakmicom između Rudeša i Slaven Belupa počinje 12. kolo, u subotu igraju Varaždin i Lokomotiva, odnosno Gorica - Dinamo dok su u nedjelju dvoboji između Istre 1961 i Rijeke te Hajduka i Osijeka.

Ovaj posljednji susret je definitivno najzanimljiviji bez obzira na to što je Osijek trenutno na tek petom mjestu s 15 bodova. Slavonci žele povratak u sami vrh tablice, a ovo će biti prva utakmica koju će s klupe Osijeka voditi povratnik Zoran Zekić.

Određeni su i suci za ovo kolo pa će taj derbi voditi Fran Jović iz Zagreba. Ante Čulina (Zagreb) sudi Istri i Rijeci, Patrik Kolarić (Čakovec) Gorici i Dinamu, Zdenko Lovrić (Đakovo) Varaždinu i Lokomotivi, a Duje Strukan (Split) Rudešu i Slaven Belupu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. svibanj 2024 23:08